Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006)

3

4 pirates of the caribbean Pirates of the Caribbean: Dead Mans Chest (2006) Actori: Johnny Depp, Orlando Bloom, Kiera Knightley, Geoffrey Rush, Jack Davenport.

Desi era mai mult decat previzibil ca o continuare a Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre, va aduce un nou succes, cea de-a doua parte, Cufarul Omului Mort a fost lansata abia trei ani mai tarziu, adica in 2006. Lansarea filmului pe marile ecrane a fost urmarita de o oarecare napasta, astfel Piratii din Caraibe 2 ajunge primul film care a depasit pragul de 100 milioane $ in 48 de ore. Iar cele trei nominalizari la premiile Oscar si statueta obtinuta pentru „Cele mai bune efecte secundare”, nu au facut decat sa creasca prestigiul peliculei.

In cea de-a doua parte a trilogiei, deliciosul capitan Jack Sparrow are catevapirates8 300x199 Pirates of the Caribbean: Dead Mans Chest (2006) conturi de reglat cu faimosul stapan al adancurilor oceanului, Davey Jones. Lucrurile se complica cand Davey, capitanul corabiei-fantoma The Flying Dutchman (Olandezul Zburator) ii cere lui Sparrow sa isi achite o datorie de sange, dar nu oricum ci prin sacrificarea a 100 de vieti nevinovate. Astfel Jack se vede pus in situatia de a sacrifica cele 100 de suflete sau daca nu sa isi petreaca viata de dupa moarte blestemata in servitudine. Pentru a invinge inamicul capitanul apeleaza din nou la cei mai buni prieteni ai sai, Elizabeth Swann si Will Turner. Aflati in pline pregatiri de nunta se vad nevoiti sa ii ofere ajutor lui Jack si deadmanschest11 225x300 Pirates of the Caribbean: Dead Mans Chest (2006) pornesc intr-o noua aventura.

Download subtitrare “Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest” click aici.

Ce aduce in plus Piratii din Caraibe 2: Cufarul Omului Mort fata de Blestemul Perlei Negre? Dupa parerea mea mai nimic. Intalnim acelasi capitan glumet si sarcastic, parca putin cam nebarbierit aici, aceeasi duduie nevinovata, ceva mai indrazneata de data aceasta, la care mai putem adauga o emotionanta regasire dintre Will Turner si tatal sau (prizonier pe viata in corabia Olandezului Zburator). De admirat sunt efectele speciale, de fapt acestea dau valoarea filmului si te determina sa ramai nemiscat in fotoliu timp de doua ore.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.