Guardians of the Galaxy (2014)

0

Guardians of the Galaxy este cea mai bună investiție a timpului liber din toată vara aceasta. Este amuzant în felul în care multe comedii încearcă și eșuează. Este plin de acțiune, lucru care se vede spectaculos pe un ecran IMAX și are o poveste bine conturată, cu personaje cu care oricine poate relaționa, fără a încerca să atragă publicul de partea sa prin șantaj emoțional. Indiferent de vârstă, copilul din oricine va fi mulțumit.

guardians of the galaxy 588540l e1407745314234 Guardians of the Galaxy (2014)

Peter Quill este răpit în copilărie de un grup de extratereștrii și așa începe aventura sa spațială. Douăzeci și șase de ani mai târziu este prin în mijlocul unui conflict galactic. Împreună cu alți patru companioni pe care îi întâlnește pe drum, acesta decide că trebuie să salveze galaxia de forțele emergente ale răului.

guardians of the galaxy 323741l e1407745336203 Guardians of the Galaxy (2014)

Echipa de eroi se coagulează foarte bine pe parcursul filmului. Fiecare personaj are momentul său în care strălucește. Cu toate acestea, degeaba țipă feministele în sus de bucurie că un personaj feminin este atât de bine conturat într-un film cu supereroi, când de fapt este cel mai puțin dezovoltat (și concurența este un copac care știe să spună doar trei cuvinte și un raton vorbitor). Povestea ei nu este narată ci spusă. În rest, James Gunn se alătură lui Joss Whedon în categoria celor mai buni scenariști/regizori de filme cu supereroi. Studiourile Marvel rup gura târgului și sperăm să mențină standardul și pentru continuarea anunțată în 2017. Filmul are premiera în România pe 8 august.

Vizonați trailerul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.