Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007)

3

2 pirates of the caribbean 202x300 Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007) Actori: Johnny Depp, Orlando Bloom, Kiera Knightley, Marcel Iures, Chow Yen-Fat, Bill Nighy

Daca prima parte din Piratii din Caraibe a adus incasari record, iar cea de-a doua le-a dublat (s-a depasit suma de 1 miliard de dolari), de ce sa nu apara si cea de-a treia parte? Daca dupa lansarea celei de-a doua parti Cufarul Omului Mort, producatorul Jerry Bruckheimer declara ca „Te sperii putin cand faci un film cu un asemenea succes urias”, probabil a vrut sa vada cat de speriat se va simti dupa aparitia celei de-a treia parti si iata ca numai la un an distanta apare Piratii din Caraibe 3: La Capatul Lumii.

In At World’S End avem parte de ceva mai multa actiune. Epoca piratilor este pe pirates32007prev 300x238 Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007) cale sa se incheie datorita monopolului pus de lordul Beckett peste mari prin capturarea vasului-fantoma Olandezul Zburator si a capitanului Davey Jones. Pentru a fi oprit trebuie sa se intalneasca cei Noua Lorzi din Consiliul Fratilor. Deoarece singurul care lipseste este capitanul Jack Sparrow (fiind prizonier in lumea lui Davey Jones in urma disputei pe care a avut-o cu maleficul KraKen), mai vechii sai prieteni Elizabeth Swann, Will Turner si Capitanul Barbossa pleaca pentru inceput in Singapore pentru a sustrage de la renumitul pirat chinez So Feng anumite harti si un vas care ii va purta pana la capatul lumii necesare pentru gasirea lui Sparrow.

piratesofthecaribbean3pubw 300x210 Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007) Download subtitrare “Pirates of the Caribbean: At World’s End” click aici.

Consider ca cea de-a treia parte este cea mai reusita. Echipa care a participat la realizarea filmului a reusit sa creeze evenimente pe care oamenii nu ar fi putut sa le anticipe.Tema de ansamblu pe care o are La Capatul Lumii este „ce anume e necesar pentru a fi un om bun”, destul de incitant, zic eu, avand in vedere ca este un film cu pirati. Destul de asemanatoare dar totusi unice in felul lor, cele trei filme Piratii din Caraibe au devenit un fenomen cultural, atragand un public numeros .Astept cu nerabdare anul 2011 si o data cu acesta Piratii din Caraibe 4!!

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Seria “Pirates of the Caribbean ” o consider destul de decenta pentru categoria din care face parte action/fantesy . O urmaresti cu placere fara a te plictisi, efecte de nota 10 si cateva interpretari de exceptie care dau consistenta personajelor.

  2. Geniale toate 3 partile, in special asta, ultima (dupa cum zici si tu). Cu o recenzie la POFTC3 am inceput eu sa scriu pe Monden.info, mi-am dat seama acum (citind-o pe a ta) cat de praf eram pe atunci la scris 😀 Si mi s-a facut dor sa revad trilogia cu ocazia asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.