Jack the Giant Slayer (2013)

2

De la regizorul filmelor X-Men vine un film care daca s-ar fi numit “Jack si Vrejul de Fasole” ar fi avut mai multa insemnatate in titlu. Avem un film de IMAX 3D, cu un buget de 200 de milioane de dolari (btw: 70% din bugetul unui film de imax 3d se duce in “imax” si in “3d”) care spune o poveste de acum 205 ani. Cel putin atunci a fost printata prima editie a legendei din folclorul britanic. Si acum facem o mica pauza “publicitara”:

Eleanor Tomlinson. Nascuta in 1992. In Anglia.

Cu Jack “Țăranul” Erou intr-un moment romantic.

Ochii vad, inima cere.


La palat.

In armura.

Din pacate, momentan nu se anunta niciun film mai de doamne-ajuta cu ea. Dar, la 21 de ani, trebuie sa o sustinem si sa o sprijinim in demersul ei actoricesc. Revenim.

“Jack si Uriasii” este un film distractiv, in timpul caruia nu trebuie sa gandesti prea mult, care se vede superb in imax 3d si care este “foarte la obiect”, daca-mi permiteti expresia. Bineinteles Peter Jackson (regizorul lui The Hobbit) ar fi putut face din el o trilogie de 2h/episod, dar ma bucur ca aici nu a fost cazul.

Haideti sa vedem si trailerul:

2 COMENTARII

  1. Nota 8 este mult prea mare..la ce buget a avut acesti film si ce dezastru a fost in box office.Eu nu i-as da maim ult de 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.