Despre noi

Cum pot sa va contactez?

Daca ai gasit o eroare intr-unul din articole, daca vrei sa fim parteneri sau daca ai o propunere care crezi ca ne-ar interesa atunci trimite-ne un mail la: contact@filmetari.com si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Ce este FILMETARI?

FILMETARI este un site despre filme ce contine recenzii, stiri, trailere si alte articole ce au legatura cu cinematografia mondiala.

De ce sunt recenziile noastre diferite?

Recenziile noastre sunt realizate intr-o nota diferita, punand accentul pe subiectivismul si personalul fiecarui editor. Incercam astfel sa oferim o alternativa siteurilor ce publica doar niste synopsisuri obiective si care nu transmit o parere. De multe ori am reusit sa fim chiar primii care au publicat un review la un film proaspat lansat, iar pentru acest lucru trebuie sa multumim si partenerilor nostri.

Cine scrie pe FILMETARI?

In acest moment suntem o echipa formata din 6 editori. Avem varste cuprinse intre 20 si 30 de ani si suntem din orase diferite. Detalii despre fiecare in parte puteti gasi la pagina “Echipa”. Incercam astfel sa acoperim toate gusturile in materie de filme si productii cinematografice.

Ce ofera FILMETARI?

Lunar realizam aproximativ 60 de recenzii intr-o proportie egala pentru filme mai vechi si filmele noi, publicam zilnic cele mai importante stiri din lumea cinematografiei si venim constant cu articole speciale ca topuri, categorii originale de filme sau materiale interesante.

Suntem atenti si la cele mai importante evenimente din Romania, fiind invitati sau parteneri media pentru festivale de film importante ca: TIFF, IPIFF, Animest sau Kinofest.

Saptamanal organizam concursuri la care oferim premii constand in invitatii la cinematograf sau diverse materiale promotionale. Periodic premiem cititorii sau comentatorii fideli cu materiale FILMETARI sau premii mai consistente.

Cum downloadez filme de pe FILMETARI?

FILMETARI nu ofera spre download filme si nici nu incurajeaza downloadarea ilegala sau punerea in comun a fisierelor pentru care partea respectiva nu detine drepturile de autor. Orice comentariu care incurajeaza aceste activitati ilegale sunt sterse, iar vizitatorii respectivi banati.

Partenerii nostri!

Tinem sa multumim partenerilor nostri, distribuitori sau cinematografe care sunt alaturi de noi de fiecare data cand avem nevoie. The Light Cinema, Transilvania Film, Media Pro Distribution, Cityplex, CinemaCity, Hollywood Multiplex, RO IMAGE, se numara printre partenerii nostri constanti.