The Last Winter (2006)

1

last winter poster 2 The Last Winter (2006)Actori: Ron Perlman, James LeGros, Connie Britton, Kevin Corrigan, Jamie Harrold, Pato Hoffman, Zach Gilford, Joanne Shenandoah, Larry Fessenden

Ce film jenant!!! Punct si semnul exclamarii. Un film despre (teoretic despre) un tinut inca neexplorat de oameni de unde o companie vrea sa extraga petrol. Trimite compania o echipa in zona respectiva, echipa care incepe sa aiba ceva probleme. Ce fel de probleme? De exemplu un membru al echipei este gasit inghetat in pielea goala in zapada (a da am uitat sa va spun, tzinutul respectiv este undeva aproape de polul sud).

Download subtitrare “The Last Winter” click aici.

Este un film jenant pentru ca te plictiseste, te adorme daca esti obosit (este la plast winter2 The Last Winter (2006)artea asta destul de util), nu te sperie desi unii il catalogheaza drept horror, care are efecte speciale de tot kktu si un final care incearca sa ramana la imaginatia privitorului.

Nu am inteles e ce ar investi cineva intr-un film cu o asemene idee si scenariu. De asemenea filmul are un titlu destul de important, titlu de care si-a batut joc scenaritul si regizorul. Deci am convenit ca este bun filmul pentru pierderea timpului. A… cei care or sa vina cu pareri de genul “psihologia si trairile personajelor in acel mediu” sau “batalia naturii si istoriei cu exploatarea necunoscutului de catre om” sa si le tina pentru ei…

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. E un film f tare pt : TITLu si TRAILER…am crezut ca o sa vad un super film horror,…eram convins de treaba asta…aciolo se intampla ceva misterios si eram mereu curios sa aflu ce e….si cand mi-am dat seama despre ce e filmu am ras min hohote ..mai mult d nervi pt ca luasem teapa.Penibil filmu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.