Inca 8 filme tari pe care nu le-ai vazut

13

Continuand articolul de aici “Cele mai bune filme tari pe care nu le-ai vazut” astazi mai adaugam 8 filme in aceasta categorie. Ca si data trecuta astept parerile voastre in comentarii precum si propuneri de filme pe care sa le adaugam in aceasta categorie.

1. Coherence (2013)

La o cina intre prieteni, in noaptea in care cometa Coherence trecea pe deasupra pamantului niste intamplari dubioase au loc, iar timpul se imparte in doua realitati paralele. Misterios, spooky si creat cu doar 50 000 de dolari si 5 oameni in echipa de filmare. 

coherence 460x199 Inca 8 filme tari pe care nu le ai vazut

2. El Cuerpo (2012) 

Cadavrul unei femei bogate dispare de la o morga, iar sotul ei devine principalul suspect. Un film spaniol usor de inteles, cu mult mister, in care este tot timpul in cautarea solutiei.
el cuerpo 460x235 Inca 8 filme tari pe care nu le ai vazut
 

3. Tell No One (2006) 

Un film frantuzesc unde este vorba tot de un criminal. De aceasta data doua cadavre apar la locul unei crime de acum 8 ani de zile, iar sotul victimei de atunci devine principalul suspect. Nu va spun mai multe. 

tell no one 460x192 Inca 8 filme tari pe care nu le ai vazut

4. The Hunt (2012)

De aceasta data un film suedez despre puterea cuvintelor unor copii si cum viata se poate schimba complet atunci cand oamenii isi pierd increderea in tine. 

the hunt 460x259 Inca 8 filme tari pe care nu le ai vazut

5. Z For Zachariah (2015) 

Trei actori, trei personaje: Chiwetel Ejiofor, Chris Pine si Margot Robbie ajung sa fie ultimii supravietuitori ai unui dezastru care sterge lumea pe care o stim. Filmul este despre alegerile pe care trebuie sa le faci atunci cand ramai singura femeie cu doi barbati. Eu i-am dat o sansa pentru ca imi plac filmele cu supravietuitori/dezastre. 

z for zachariah 460x174 Inca 8 filme tari pe care nu le ai vazut

6. Perfect Strangers (2016)

Sau “Perfetti sconosciuti. ”Un grup de prieteni se intalnesc la cina si incep sa joace un joc. Trebuie sa lase telefoanele pe masa si sa raspunda sau sa citeasca mesajele cu voce tare, pentru toti. Un film despre secretele dintre oameni si dintre prieteni. Foarte frumos si cadrul in care se desfasoara. Si foarte real. 

perfect strangers 460x216 Inca 8 filme tari pe care nu le ai vazut

7. The Stanford Prison Experiment (2015)

Un nou film despre experiemntul facut in 1971, la Stanford, de catre profesorul Philip Zimbardo. The Experiment cu Adrien Brody sau Das Experiment din 2001 sunt filme mult mai cunoscute, insa am ales varianta care arata mai mult drama si mai putin actiunea personajelor. Pe siteul prisonexp.org puteti chiar comanda dvd-ul cu filmarile originale. 

stanford prison experiment 460x242 Inca 8 filme tari pe care nu le ai vazut

8. Suite Francaise (2014) 

Un film in care actiunea se petrece in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, in timpul invaziei nemtilor in Franta si se axeaza pe povestea unei familii din apropierea Parisului. Inspirat dintr-o poveste adevarata.

suite francaise 460x259 Inca 8 filme tari pe care nu le ai vazut

🙂

13 COMENTARII

  1. Mi-a placut mult “Suite Francaise”…Un film impresionant despre relatiile dintre oameni în vreme de criza

  2. ,,Tarata in iad,,2,nu a aparut ?Intreb,poate are cineva instalat Popcorn time ,,,programul de filme ,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.