The International (2009)

4

international 201x300 The International (2009) Actori: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Ulrich Thomsen

Un film (thriller sa zicem) care, pe langa plictiseala de filme ce au aparut in lua februarie a lui 2009 este destul de interesant. Poate mi se parea si mai interesant daca gaseam o subtitrare pentru formatul de un cd si nu ma mai chinuiam cu doua subtitrari. Problema abordata in film am mai auzit-o si face subiectul si celei de-a doua parti a Zeitgeist (Zeitgeist Addenum). Ma refer bineinteles la situatia financiara si la importanta bancilor in stabilirea deciziilor globale. Bine, in film un singur om (mai e si blonda, dar nu se pune) incearca sa desconspire puterea acestor institutii financiare ce controlau traficul de arme, conflictele si nu in ultimul rand… lumea.

Clive Owen este un agent al Interpol care vede in anumite crime neregului, neregului peste care autoritatile trec. In spatele scenariilor se afla International Bank, institutie care finanta producerea armelor in China, traficul lor si care finanta astfel conflictele lumii. Ce este mai important este faptul ca banca nu era interesata de conflicte ci de datoria ce respectivii implicati o 13international 600 300x159 The International (2009) dobandeau dupa supravietuirea lor. Actiunea se petrece ba la New York, ba prin Italia si nici Turcia nu este uitata. Din film nu lipsesc schimburile de focuri. Un film realizat prost. Plictiseala dobandita la schimbul de gloante mai avea un pic si ma facea sa opresc filmul. Sa nu mai vorbim de sangele care tasnea din gatul unui politist.

Download subtitrare “The International” in curand.

Filmul nu m-a impresionat si repet inca odata: va atrage atentia doar pentru ca in luna februarie este unul dintre cele mai importante. Totodata este stiut cazul cand pentru realizarea trailerului sau s-au folosit frameuri din filmul “Ghost Rider”, lucru destul de lame pentru un film cu asemenea buget. Vizionare placuta! Sa nu uit, dupa vizionarea lui cred ca o sa aveti un chef nebun sa vizitati locurile in care s-a filmat pelicula.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. am vazut si eu filmul, e interesant si e captivant, dar sa te faca sa plangi?!No way!Merita vazut, nu-i chiar pierdere de vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.