La film cu The Light Cinemas

22

Știm că vă vreți să vă întoarceți la The Light Cinemas! Ca să mergeți la cinematograful vostru preferat, FilmeTari si The Light Cinemas revin cu o rundă nouă de concursuri. Săptămâna aceasta vă premiem cu 5 invitații duble la orice film de saptamana viitoare. Și pentru că sunteți fani ale filmelor bune, vrem să aflăm și părerea voastră! Așadar, ca să intrați în posesia unei invitații trebuie să raspundeti la intrebarea:

Care este rubrica voastra preferata, de pe filmetari?

movie listing 20081 460x460 La film cu The Light Cinemas

 

Nu uitați că argumentele bune au prioritate! Toate răspunsurile voastre, de până pe 25 februarie, vor fi luate în considerare, iar câștigătorii vor fi anunțați pe mail. La rândul lor, premiații trebuie să confirme până duminică cel târziu. Să câștige cei mai buni cinefili!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

22 COMENTARII

  1. Sectiunea “Trailere”, pentru ca imi place sa vad ce va aparea pe marile ecrane si sa-mi aleg filmele care mi-au atras atentia, apoi de ce sa nu recunosc, “Concursuri”, pentru care va felicit si ca nu le prezentati cu intrebari grila, ci cu unele motivante, pentru cinefili.

  2. Pe primul loc se afla, ca sa fiu sincera, rubrica “Concursuri”, iar pe al 2-lea loc “Filme” pentru ca mi se pare ok structurata pe genuri si ani.

  3. Pe langa “Concursuri”, unde particip si acum, nu ma pot abtine sa nu trag cu ochiul si la Trailere. Iti arata un crampei din ce vei vedea. E natural sa-ti doresti sa tragi cu ochiul;)

  4. Pe langa “Concursuri”, unde particip si acum, nu ma pot abtine sa nu trag cu ochiul si la Trailere. Iti arata un crampei din ce vei vedea. E natural sa-ti doresti sa tragi cu ochiul;)

  5. Rubrica mea preferata este cu siguranta cea in care sunt Concursurile, probabil si cea mai acesata, dupa care urmeaza rubrica detaliilor despre filme ,recomandari ( unde filmele sunt detaliate foarte bine si pe intelesul tuturor),urmata de rubrica trailerelor care au o influenta mare in alegerea filmelor.

  6. Rubrica mea preferata si cea mai acesata de mine este cu siguranta cea a Concursurilor . Astept cu nerabdare sa apara saptamanal noi intrebari si imi place ca de fiecare data ne surprindeti cu ceva nou .

  7. Multumita sitelui vostru am fost la multe filme frumoase alaturi de prietena mea, asa ca rubrica mea preferata de aici este cu siguranta cea a concursurilor. La randul meu am spus prietenilor de site-ul Filmetari, iar acum ei de cate ori vor sa afle cate ceva despre un film,cu un singur click pe Filmetari,gasesc orice vor. Va multumesc Filmetari!

  8. In afara rubricii “Concursuri” pe care o acceseaza toti cei care ajung sa scrie un comentariu aici, ma uit de multe ori in ‘Recomandari’ pentru ca imi place sa merg la cinema, imi place sa vad cele mai noi si bune filme. De asemenea, imi place ca gasesc detalii si despre filme mai vechi.

  9. Rubrica preferata este “Recomandari”. O accesez de fiecare data cand vreau sa vizionez un film nou.

  10. De fiecare data cand vreau sa vad un film ma consult si cu rubrica “Filme”, desigur in functie de filmul pe care vreau sa.l vad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.