Concurs la The Light Cinema

15

Continuam si in aceasta saptamana concursul nostru cu The Light Cinema! Ca să mergeți la cinematograful vostru preferat, FilmeTari si The Light Cinemas revin cu o rundă nouă de concursuri. Săptămâna aceasta vă premiem cu invitații duble la orice film de saptamana viitoare. Și pentru că sunteți fani ale filmelor bune, vrem să aflăm și părerea voastră! Așadar, ca să intrați în posesia unei invitații trebuie să raspundeti la intrebarea:

logo nou thelight 460x221 Concurs la The Light Cinema

Care este filmul pe care doriti sa-l vedeti saptamana viitoare la The Light Cinema (link program)?

(consultati programul din aceasta saptamana pentru a va face o idee despre filmele pe care cinematograful le proiecteaza)

battleship film 460x280 Concurs la The Light Cinema

Nu uitați că argumentele bune au prioritate! Toate răspunsurile voastre, de până pe 28 aprilie, vor fi luate în considerare, iar câștigătorii vor fi anunțați pe mail. La rândul lor, premiații trebuie să confirme până duminică cel târziu. Să câștige cei mai buni!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

15 COMENTARII

  1. “Proiectul X” este filmul pe care as vrea sa il vad saptamana viitoare daca voi avea sansa. Mi se pare o comedie reusita, trailerul pare interesant si sper sa nu ma dezamageasca.

  2. Battleship pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai vazut un film in genul asta: actiune si multe efecte speciale spectaculoase.

  3. Desi nu sunt o mare fana a acestei serii as avea mare nevoie sa ma destind vizionand o comedie 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.