Hai la The Light Cinema

21

Știm că vă vreți să vă întoarceți la The Light Cinema! Ca să mergeți la cinematograful vostru preferat, FilmeTari si The Light Cinemas revin cu o rundă nouă de concursuri. Săptămâna aceasta vă premiem cu 5 invitații duble la orice film de saptamana viitoare. Și pentru că sunteți fani ale filmelor bune, vrem să aflăm și părerea voastră! Așadar, ca să intrați în posesia unei invitații trebuie să raspundeti la intrebarea:

logo nou thelight 460x221 Hai la The Light Cinema

Care este filmul anului 2011?

movie listing 20081 460x460 Hai la The Light Cinema

 

Nu uitați că argumentele bune au prioritate! Toate răspunsurile voastre, de până pe 3 martie, vor fi luate în considerare, iar câștigătorii vor fi anunțați pe mail. La rândul lor, premiații trebuie să confirme până duminică cel târziu. Să câștige cei mai buni cinefili!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

21 COMENTARII

 1. Artistul – cine ar fi crezut ca un film mut ar fi atat de bun si ar avea un succes rasunator? Este un film atat de diferit fata ce ceea ce am primit pana acum, chiar de multi ani. A readus pe ecran nu numai momentul anilor ’20, dar si ceea ce s-a numit film cu adevarat, adica bazat pe o interpretare exceptionala, atentia la detalii si o coloana sonora deosebita. Are o poveste simpla, dar umana.

 2. The Help – Culoarea sentimentelor
  Un film care reflecta foarte bine curajul in adevaratul sens al cuvantului. Si nu in ultimul rand perioada neagra din USA cand negrii erau marginalizati. Unul din cele mai bune filme ale anului 2011 … Emma Stone are aici un rol foarte bun iar Viola Davis (Aibileen) si Octavia Spencer (Minny) joaca magistral.

 3. Pt mine cel mai buna film este Sherlock holmes 2: Jocul umbrelor,este un film facut pentru public,cu mult umor si actiuni neprevazute

 4. Cei 3 muschetari cu siguranta,imi plac remake-urile si consider ca acesta este unul reusit cu o tehnologie avansata,mi-a placut f mult si astept continuarea

 5. Filmul de referinta si care m-a pus pe ganduri este filmul “In time”.Prea luam ca si cum ni se cuvine viata asta pe care o traim.Cred ca filmul asta este o mare reflectie asupra felului de a gandi si de a ne da seama cat de pretioasa este fiecare clipa pe care o traim

 6. Filmul care mi-a placut cel mai mult a fost Seeking Justice.Un film foarte bun care te tine cu sufletul la gura si care are o distributie excelenta

 7. Filmul care mi a placut cel mai tare si pe care il consider filmul anului 2011 este Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol.

 8. Mi se pare ca “Limitless”, pentru ca am invatat ca noi sunte m cei care ne impune limite desi nu ar trebui.

 9. Horrible Bosses
  (2011) – Sefi de Cosmar este foarte comic . Bine sunt mai multe insa asta mi-a ramas tiparit in minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.