In Mai la The Light Cinema!

30

Continuam si in aceasta saptamana concursul nostru cu The Light Cinema! Ca să mergeți la cinematograful vostru preferat, FilmeTari si The Light Cinemas revin cu o rundă nouă de concursuri. Săptămâna aceasta vă premiem cu invitații duble la orice film de saptamana viitoare. Și pentru că sunteți fani ale filmelor bune, vrem să aflăm și părerea voastră! Așadar, ca să intrați în posesia unei invitații trebuie să raspundeti la intrebarea:

logo nou thelight 460x221 In Mai la The Light Cinema!

Care este filmul pe care doriti sa-l vedeti saptamana viitoare la The Light Cinema (link program)?

(consultati programul din aceasta saptamana pentru a va face o idee despre filmele pe care cinematograful le proiecteaza)

the avengers light cinemas 460x235 In Mai la The Light Cinema!

Nu uitați că argumentele bune au prioritate! Toate răspunsurile voastre, de până pe 12 mai, vor fi luate în considerare, iar câștigătorii vor fi anunțați pe mail. La rândul lor, premiații trebuie să confirme până duminică cel târziu. Să câștige cei mai buni!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

30 COMENTARII

  1. Cui nu ii plac filmele cu supereroi? Filmul acesta are foaaarte mult actori de top, nu cred ca a mai fost un film cu atat de multi actori de renume vreodata si inseamna ca este un film foarte bun din moment ce toti acestia au acceptat sa joace impreuna.

  2. Razbunatorii, clar! Si in 3D. Sunt o mare fana a filmelor cu supereroii Marvel si am vazut cam toate filmele care au aparut cu ei. Cred ca e un film de actiune care merita vazut. Si inca o bila alba, cica e deja un hit la box-office, desi a avut premiera acum o saptamana!

  3. Mie imi place la nebunie Iron Man, de fapt Robert Downey Jr si din acest motiv nu ratez nici un film cu el. Abia astept sa vad Razbunatorii. Cred ca va fi super!!

  4. Te mai mariti cu mine? ( the 5 years engagement) pentru ca vreau un moment de relaxare si amuzament. Pare simaptic din trailer si sper sa fie si filmul la fel

  5. Razbunatorii 3D -pentru distributie dar mai ales pt ca toata lumea in jur spune ca e foarte reusit. Si pt ca nu am mai fost de ceva vreme la un 3D

  6. Battleship pentru ca au fost prietenii mei si s-au intors foarte incantati. Actiune mult, un pic de umor, amenintarea sigurantei planetei…reteta perfecta pentru un succes

  7. Am maaare chef de un film de superactiune bine facut, ezit intre Battleship si Razbunatorii. Cred ca al doilea va fi alegerea pentru saptamana viitoare 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.