Jonah Hex (2010)

3

Sunt un fan declarat al actritei Megan Fox (simteam nevoia sa o repet si azi) si am vazut pana la urma si cea mai recenta productie in care a aparut. Iar ei nu am nimic sa-i reprosez, ba chiar pot sa-i atasez si niste laude. Rolul de dama de companie i s-a potrivit perfect, iar prestatia actoriceasca nu a dezamagit. Ba chiar mai mult, nota individuala este peste cea din al doilea film Transformers si chiar peste cea din Jennifer’s Body. In fine, nu despre Megan Fox este vorba aici (cel putin nu pentru voi). Filmul este slab. Banuiesc ca a vazut toata lumea ca i-am dat “un 5 de trecere”, deci multe nu ar mai de spus despre el.

Cliseul razbunatorului convins de oamenii legi sa-i ajute in capturarea unui criminal este cel care porneste firul povestii, Josh Brolin jucand rolul lui “Jonah Hex”, acest vanator de recompense urmarit de justitie. Este destul de ciudata alaturarea armelor de foc (pe langa clasicele pistoale o sa vedeti in film si niste mitraliere) si epoca respectiva, dar probabil efectele speciale ar fi fost mai putine pentru producatorii care au marketat filmul bazandu-se in primul rand pe acest lucru. Ciudat mi s-a parut faptul ca regizorul filmului s-a gandit sa-si acorde si lui un rol secundar (si neimportant) in film, conductor de tren in singura scena mai de doamne-ajuta.

Daca n-ati mai auzit de Jimmy Hayward atunci ganditi-va daca ati auzit de animatia “Horton hears a who!” al carui regizor a fost. Asta dupa ce fusese animator pentru filmele Toy Story, Monsters, Inc. si Finding Nemo. Pe langa subiectul destul de “nearanjat”, o sa mai gasiti in film si destule nepotriviri istorice, dar si alte greseli ale neexperimentatului regizor. Pacat, as zice.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Esti un fan declarat al domnisoarei Fox ? Sunt bulversat, nu stiam.. 🙂 Ma rog, daca te declari ..fan , cu ghilimele , si o apreciezi datorita mamei natura, care a fost destul de generoasa cu chipul..si formele distinsei domnisoare.. nu-i nimic iesit din comun.. Dar..daca o apreciezi ca si actrita, pai.. cred ca esti singurul ..sau cel putin, singurul fan declarat ..de nationalitate romana ! :)) Mai ales ca ai si tu o varsta.. si o oarecare cultura..cinematografica 🙂 Pot numara pe degetele de la o mana filmele in care am vazut-o , si in absolut toate.. prestatia sa actoriceasca a fost mediocra..spre jalnica. De porcaria aceea .. Jennifer’s Body ..nici nu discut, filmu’ ala a fost sortit esecului inca de cand se afla in creionu’ scenaristului, n-a fost neaparat vina ei . Dar, luam drept exemplu..seria Transformers . Doua dintre filmele mele preferate, desigur..incardrate in genul SF, in ciuda faptului ca al 2-lea a fost cam aberant si aiurea..din multe puncte de vedere, Megan Fox nu s-a remarcat cu nimic, ba chiar mai mult, a contribuit..consider eu, la intreaga degringolada a seriei. Vei vedea ca Transformers 3 va avea o cu totul si cu totul alta fatza.. fara Megan Fox. Stiu ca si tu esti un fan al acestui film, si probabil il astepti pe al 3-lea cu acelasi interes ca si mine..Ma rog, straniu.. chiar nu stiam ca apreciezi o asemenea..actrita 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.