Catacombs (2007)

2

Catacombs“ este un exemplu clasic de film care s-a vrut a ieşi bine, dar nu a reuşit. Unul dintre motivele pentru care l-am văzut până la sfârşit a fost curiozitatea. Cu toate că anticipam cum se va termina, m-a ţinut relativ atentă până la final. Poate şi pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. Dacă ai intrat în horă trebuie să joci. Iniţial nu aş fi dorit să scriu despre el. Dacă nu aş fi descoperit că joacă în el Pink, Cabral şi încă câţiva actori români, poate că nu aş fi făcut-o. Pink joacă rolul unei „bad girl“, care, sincer vorbind, nu cred că i-a dat mari bătăi de cap. Cei care au văzut filmul vor zice că actorii români au jucat prost. Nu vreau să le iau apărarea, dar rolurile lor nu au fost atât de semnificative încât să îţi dai seama de cât de bune sunt calităţile lor actoriceşti, decât dacă te raportezi şi la alte producţii în care au jucat.

catacombs 150x150 Catacombs (2007)Dar aici nu discutăm despre „Băieţi buni“, „Iubire ca în filme“, „Păcatele Evei“ sau alte producţii. Raportându-mă doar la „Catacombs“ pot afirma că jocul actorilor români, cât şi cel al lui Pink, nu m-a impresionat cu nimic. În schimb, Shannyn Sossamon (Victoria), a jucat destul de bine, spre deosebire de cum a făcut-o în „One missed call“. Povestea este simplă: Victoria primeşte o scrisoare de la sora sa, Carolyn, în care este invitată la Paris. Ajunsă acolo, Carolyn îi face cunoştinţă cu prietenii ei, îi arată împrejurimile şi o pregăteşte pentru o petrecere rave ilegală ce avea loc în catacombele Parisului. La scurt timp, l 02edc42edd2d03973938494d10d1bd99 150x150 Catacombs (2007)Victoria se pierde în labirintul catacombelor, îşi găseşte sora moartă iar un bărbat cu o mască o urmăreşte şi încearcă să o omoare. Finalul apreciaţi-l voi. Eu zic că a fost destul de ok, oarecum previzibil dar ok.

Chiar dacă a avut un buget mic şi a fost filmat mare parte în România, filmul nu a ieşit chiar foarte prost. Catacombele fac totul. Trebuie să recunosc că ideea mi s-a părut bună. Are ceva originalitate, spre deosebire de alte filme în care un psihopat aleargă după nişte tineri. Evident, puteau să îl facă mult mai bun. Nu ştiu dacă să îl recomand sau nu. Poate decât dacă sunteţi fani Cabral sau Pink, sau curioşi să vedeţi cum se străduiesc actorii români să vorbească în altă limbă.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. am vazut filmul si mi se pare ok. este adevarat ca actorii nostrii nu prea au fost scosi in evidenta si nici pink.sincer nu sunt eu o fana pink dar in rolul de”bad girl” a pozat ok si nici nu i-a fost foarte greu deoarece toti o cunoastem in postura asta si nu in cea de fetita bogata si alintata unde totul este roz si din puf etc. parerea mea este k filmul are la baza o idee buna asadar il pot caracteriza drept un film bunicel.

  2. o porcarie de film sa nu va uitati urat plictisitor naspa cel mai prost film pe care l-am vazut nu merita sincer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.