Mia Wasikowska are rolul principal in Madame Bovary

0

Mia Wasikowska 23 460x365 Mia Wasikowska are rolul principal in Madame Bovary

Mia Wasikowska, actrita din Jane Eyre (regia: Cary Joji Fukunaga) va avea rolul principal in filmul Madame Bovary, adapatare dupa cartea scrisa de Gustave Flaubert. Romanul prezinta viata Emmei Bovary, o femeie casatorita care isi doreste o altfel de viata, plina de romantism si pasiune. Din acest motiv, Emma Bovary va avea cateva aventuri, refuzand sa fie o simpla sotie intr-o societate dominata de barbati. Filmul Madame Bovary este regizat de Sophie Barthes (Cold Souls). Paul Giamatti, cu care Sophie Barthes a colaborat si pentru filmul Cold Souls, va avea un rol important in aceasta pelicula.

emma2 460x259 Mia Wasikowska are rolul principal in Madame Bovary

Scenariul pentru Madame Bovary, scris de Rose Barreneche, va respecta opera lui Gustave Flaubert, dar, in acelasi timp, va aduce in prim plan o serie de teme contemporane. Cartea Madame Bovary a mai fost ecranizata pana acum, prima adaptare fiind facuta in 1932 de catre Albert Ray. A urmat adaptarea lui Jean Renoir (1933) si Vincente Minnelli (1949). In 1991, si Claude Chabrol a facut un film pornind de la aceasta carte, rolul principal fiind atribuit actritei Isabelle Huppert.

010AIW Mia Wasikowska 032 460x259 Mia Wasikowska are rolul principal in Madame Bovary

Pe actrita Mia Wasikowska ati vazut si in filmele Alice in Wonderland (2010) – regia: Tim Burton sau Albert Nobbs (2011) – regia: Rodrigo Garcia. Mia Wasikowska mai joaca in peliculele Stoker (regia: Chan-wook Park) – lansare: 2012, alaturi de Dermot Mulroney si Nicole Kidman, si The Wettest County (regia: John Hillcoat) – lansare: 31 august 2012, impreuna cu Tom Hardy, Shia LaBeouf si Guy Pierce. Un alt film in care o putem vedea pe actrita australiana in acest an este comedia The Double (regia: Richard Ayoade).

Mia Wasikowska as Alice in Tim Burtons Alice in Wonderland1 460x257 Mia Wasikowska are rolul principal in Madame Bovary

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.