Meryl Streep si Julia Roberts, mama si fiica intr-un nou film

1

Meryl Streep (The Iron Lady) si Julia Roberts (Eat Pray Love) sunt actrite consacrate, castigatoare a premiilor Oscar. Ambele  au resusit sa faca filme memorabile de la inceputul carierei si pana in prezent. De fapt, in mintea mea sunt doua actrite atat de puternice, incat imi este greu sa mi le imaginez in acelasi film pentru ca, habar n-am la cine as fi mai atenta. Ei bine, este oficial. Streep si Roberts vor aparea in acelasi film: August: Osage County, o adaptare dupa piesa lui Tracy Letts. Regizorul responsabil de acest proiect este John Wells, cel care a realizat si The Company Men.

La segunda juventud de Meryl Streep noticia main 4ed807009da0e 460x282 Meryl Streep si Julia Roberts, mama si fiica intr un nou film

August: Osage County spune povestea femeilor din familia Weston care nu sunt foarte apropiate una de cealalta, dar care sunt nevoite sa se intoarca in orasul natal dupa o criza familiala. Acasa dau de o mama, Violet Weston (Meryl Streep), instabila din punct de vedere emotional si psihic si sunt nevoite sa convietuiasca toate sub acelasi acoperis. Una dintre fiicele lui Violet este Barbara (Julia Roberts), o femeie matura, complexa si complicata. Piesa de teatru a lui Tracy Letts a fost un adevarat succes atat pe Brodway, cat si in toata lumea, asadar ne asteptam ca filmul sa nu fie mai prejos. Probabil va iesi o comedie neagra delicioasa, mai ales ca Meryl Streep si Julia Roberts au darul de a te face sa razi in timp ce plangi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.