Mergi la film cu Hollywood Multiplex

26

Cu Hollywood Multiplex si FilmeTari mergi la cinema! Săptămâna aceasta ai șansa să câștigi una din cele 2 invitații duble la orice film care rulează la Hollywood Multiplex! Dacă ești creativ și răspunzi la întrebarea de mai jos, FilmeTari te premiază! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi printr-un comentariu la întrebarea de mai jos:

Ce ai face dacă ai mai avea doar o zi de trăit?

in time 2011 movie2 460x194 Mergi la film cu Hollywood Multiplex
Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 10 februarie, iar 2 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

26 COMENTARII

  1. probabil as incerca ceva ce nu am mai incercat pana acum, vreun sport extrem sau ceva ce nu imi sta in caracter

  2. As gati cu mama si bunica mea, apoi mi-as chema toate rudele la masa, in concluzie as petrece alaturi de familie si cei dragi!

  3. AS PETRECE ALATURI DE FAMILIA MEA SI COPILUL MEU SI AS FARCE ULTIMA NOAPTE DE DRAGOSTE CU IUBIREA MEA FIND NEVASTA MEA…..

  4. Mi-as petrece acea zi cu toti oamenii dragi din viata mea! Nimic mai mult.. decat sa-i imbratisez, sa-i sarut, sa le spun cat de mult ii iubesc etc 🙂

  5. Aş chema toate persoanele importante pentru mine şi am petrece şi-am glumi până în ultima clipă.

  6. Daca as mai avea o zi de trait , as vrea sa o petrec alaturi de cei dragi si daca s-ar putea in ziua respectiva sa vizitez cateva tari:D alaturi de ei…

  7. Mi-as cere scuze de persoanele pe care le-am suparat si as face niste fapte bune de exemplu azil de batrani, voi incerca sa-mi indrept greselile pe care le-am facut si as petrece o zi intreaga alaturi de cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.