Ce filme vedem la Hollywood Multiplex?

18

Cu Hollywood Multiplex si FilmeTari mergi la cinema! Săptămâna aceasta ai șansa să câștigi una din cele 2 invitații duble la orice film care rulează la Hollywood Multiplex! Dacă ești creativ și răspunzi la întrebarea de mai jos, FilmeTari te premiază! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi printr-un comentariu la întrebarea de mai jos:

Care dintre filmele din programul Hollywood Multiplex vrei sa-l vezi?

hollywood multiplex Ce filme vedem la Hollywood Multiplex?

Lăsați-ne răspunsurile voastre până sambata, 14 martie, iar 2 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

18 COMENTARII

  1. Placinta americana: din nou pe felie, deabia astept sa vad reuniunea lor, o comedie ca asta merita toata atentia.

    PS: ai vrut sa scrii “14 aprilie” nu “14 martie” 😀

  2. As vrea sa vad “Furia Titanilor”, nu pentru ca as fi foarte interesat de acesta, ci pentru ca un film profund sau o comedie savuroasa pot fi vazute la fel de bine si acasa, insa un film de actiune este lipsit de sare si piper fara efectele vizuale si sonore amplificate de sala de cinema.

  3. Mi-ar placea sa vad Titanic 3D. Cred ca efectele 3D iti da o senzatie unica care nu poate fi traita cu intensitate decat intr-o sala de cinema.

  4. As dori sa vad filmul Lumina rece a diminetii(The Cold Light of Day).Imi plac foarte mult filmele din categoriile actiune-thriller ,iar in distributie filmul il are pe unul dintre actorii mei preferati Bruce Willis.

  5. Mi-ar place sa vad la cinema, saptamana viitoare, filmul ” La pescuit in desert”, imi plac genul de filme!

    (din Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.