Care este cel mai asteptat film al verii?

15

Cu Hollywood Multiplex si FilmeTari mergi la cinema! Săptămâna aceasta ai șansa să câștigi una din cele 2 invitații duble la orice film care rulează la Hollywood Multiplex! Dacă ești creativ și răspunzi la întrebarea de mai jos, FilmeTari te premiază! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi printr-un comentariu la întrebarea de mai jos:

Care este cel mai asteptat film al verii, de catre voi?

hollywood multiplex Care este cel mai asteptat film al verii?

Lăsați-ne răspunsurile voastre până sambata, 28 aprilie, iar 2 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

15 COMENTARII

  1. SPIDERMAN 4 – orice copil sau adult a fost marcat de acest personaj misterios si eu am fost incantat de cartile de desen animat

  2. Filmul pe care il astept cel mai mult in vara asta este “The Amazing Spider-Man”. Am urmarit toate celelalte parti si mi-au placut foarte mult. Singurul lucru pe care il regret este ca nu vor mai juca cei 2 actori Tobey Maguire si Kirsten Dunst.

  3. De-abia astept sa apara “Ice Age: Continental Drift”. Mi-au placut foarte mult primele 3 parti si sper ca si cea de-a 4-a parte sa nu ma dezamageasca. Manny, Diego si Sid sunt cei mai tari.

  4. Eu vara asta astept cel mai mult “Brave”, in primul rand pentru ca sunt un mare fan al animatiilor produse de Pixar, si in al doilea rand pentru ca pare foarte promitator din trailer.

  5. Abea astept sa vad Total Recall… pentru mine acesta este cel mai asteptat film al verii! Sunt sigura ca va fi foarte bun… mai ales pentru ca… il ador pe Colin Farrell!! <3

  6. Eu abea astept sa apara premiera filmului “The Avengers”, in Oradea.Deja de ceva timp, astept cu nerabdare…yupyyy!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.