La casa de papel (2017) – Money Heist

0

Promovat ca “cel mai mare jaf din istorie” serialul il puteti gasi pe Netflix, unde sunt disponibile 2 sezoane. In ultima perioada am tot urmarit seriale pe Netflix. Acesta nu este un articol platit, daca ma intrebati. Mi-ar fi placut – wink wink – insa nu este cazul.

casa del papel 460x259 La casa de papel (2017) Money Heist

Un tip misterios pe care-l vom denumi “El Profesor” recruteaza 8 oameni – fosti problematici cu legea si care nu au nimic de pierdut pentru unul dintre serialele mele preferate cu jafuri. Un serial in timpul caruia m-am simtit ca la vizionarea Prison Break si in care mi-am adus aminte ca imi place limba spaniola la fel de mult ca la Narcos.

casa del papel 2 460x230 La casa de papel (2017) Money Heist

Va invit sa faceti cunostinta cu Berlin, Helsinki, Moscow, Nairobi, Oslo, Tokio, Denver si Rio. Un serial captivant in care scenaristii incearca sa creeze personajele prin povesti paralele despre ei (parte care nu a fost neaparat pe placul meu), dar care m-a facut sa vad aproape toate episoadele dintr-o suflare. Stiti genul acela de seriale in care finalul te face sa dai play la urmatorul episod? Welcome to “casa del papel”.

casa del papel 3 460x261 La casa de papel (2017) Money Heist

Nu vreau sa dezvalui foarte multe din ce se intampla in serial. Va recomand primul episod, poate chiar primele doua. Si asa va veti face o parere. Un episod are 40 de minute. Primul sezon are 15 episoade.

casa del papel 4 460x307 La casa de papel (2017) Money Heist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.