Taboo (2017)

0

Tom Hardy este capul de afiș al acestui serial produs de BBC, care spune o poveste din Anglia de la începutul secolului 19. James Delaney (Tom Hardy) revine în Londra după 10 ani petrecuți în Africa. Cam toată familia sa, toți cunoscuții îl credeau mort. Și Delaney decide să își facă apariția la înmormântarea tatălui său, singurul care îl mai credea în viață, dar care își cam pierduse mințile în ultimii ani de viață. Bărbatul află că primise moștenire o bucată de teren aparent una cu probleme, dar la o privire mai atentă îi deschide niște perspective economice deosebit de interesante. James Delaney preia frâiele casei, face ordine printre lucrurile tatălui său și îi anunță pe toți, prieteni sau dușmani, că este decis să meargă până la capăt, nu vrea să facă nimănui nicio concesie. Vrea să lupte împotriva tuturor.

taboo 1 460x259 Taboo (2017)

Am vizionat doar prima parte a acestei miniserii de opt episoade (până acum au apărut două), dar a fost suficient să îmi dau seama că este o poveste extrem de ofertantă și foarte bine spusă. Delaney are numeroase secrete, poate vom afla o parte dintre acestea în celelalte episoade, o relație destul de bizară cu sora vitregă și un trecut african din care nu știm prea multe, dar e posibil ca acolo să fi trecut prin experiențe de magie neagră. De altfel, îi avertizează pe toți că nu mai este cel care plecase în Africa. Așa că oamenii nu știu de la ce să se aștepte din partea sa.
Brutal, întunecat, plin de suspans, Taboo se anunță de pe acum unul dintre cele mai bune seriale ale anului deși 2017 este de-abia la început. În România poate fi urmărit doar online, pe HBO GO.

taboo 2 460x259 Taboo (2017)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.