Serial: Jersey Shore (2009)

2

Stateam asa si ma gandeam cum sa fac eu sa recomand un serial tuturor prietenilor mei. Nu ca ar fi prea multi doar ca as fi vrut sa le zic in cateva cuvinte ceea ce ar fi de povestit in cateva ore. Si, desi se intampla rar sa punem seriale pe filmetari, mi-a picat fisa sa scriu un articol aici. La inceput, sa lamurim un lucru. Daca vrei o opera de arta, un serial cultural sau un program educativ lasa acest articol si citeste o carte. Produsul pe care doresc sa ti-l prezint, in continuare, este pur distractiv. Si vreau sa va zic ca nu am mai ras atat de mult, la un serial, de pe vremea Familiei Bundy, de pe pro tv. In primul rand sa va zic cam despre ce este vorba.

poza jersey 460x251 Serial: Jersey Shore (2009)

Se iau 8 tineri (4 fete si 4 baieti) si se “baga” intr-o casa, intr-un oras de vacanta. In primul sezon ei se afla undeva pe plaja statului New Jersey, iar in al doilea in Miami, Florida. Iar oamenii stau acolo toata vara si o tin in petreceri, iesiri in oras, certuri, cuplari si drame. Este un reality-show asemanator cu BigBrother doar ca mai sunt cameramani si prin casa, iar “personajele” au voie (si chiar le este recomandat) sa plece prin oras. Iar oamenii vor incerca sa se cupleze intre ei, baietii vor iesi la agatat in fiecare seara (si fetele ies, dar mai putin), toata lumea se va certa cu toata lumea si multe altele.

Jersey Shore Picture 460x306 Serial: Jersey Shore (2009)

Showul nu te invata nimic, dar este foarte bine realizat. Chiar daca ar fi “facatura” (cum sunt pe la noi “Nora pentru Mama”, “Tradati in dragoste” sau “Fata lui Tata”) oamenii reusesc sa fie atat de naturali incat nu te-ai prinde de acest lucru. In plus, chiar daca stau in casa cu niste cameramani personajele reusesc atat de bine sa “uite” de aceste lucruri incat programul pare 100% veridic. Am inceput sa ma uit la el atunci cand mi-am dat seama ca primul sezon a fost realizat la cativa km de oraselul unde am stat eu anul trecut, timp de 4 luni, iar acum incep sa ma uit la sezonul 3. De remarcat si faptul ca, undeva prin sezonul 2, unul dintre ei se indragosteste de o tipa care se dovedeste a fi o romanca (o dansatoare intr-un club din Miami, pe care o vedeti si in poza de mai sus) si, totodata, de urmarit stilul de “distractie” al americanilor.

Daca va place ceea ce v-am povestit mai sus, acordati-i 2-3 sanse (episoade) si o sa va placa.

2 COMENTARII

  1. GTL baby :)) foarte bine realizat acest serial, te bine dispune imediat! bataie cam la orice pas!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.