KungFu Panda: Concursul

9

RO IMAGE si FILMETARI va invita la un concurs prin care puteti castiga 2 invitatii duble la o animatie pe care suntem siguri ca o asteptati de multa vreme. Si surprizele nu se opresc aici, mai avem pentru voi niste premii originale Kung Fu Panda 2: 2 lampioane si 2 parasolare de masina! Raspunde la intrebarea de mai jos si intrii in competitia pentru premiile din concurs 😀

kung fu panda 2 poster 460x344 KungFu Panda: Concursul

Care este personajul preferat, al tau, din primul film Kung Fu Panda?

Raspunde la intrebare, printr-un comentariu, pana miercuri 8 iunie si esti inscris automat in concurs. Castigatorii vor fi anuntati, printr-un mail, in saptamana care urmeaza!

9 COMENTARII

  1. Personajul meu preferat este Tigress, pentru senzualitatea si agilitatea care se “muleaza” perferfect cu caracterul Angelinei Jolie.

  2. Personajul meu preferat este cel principal adica Po cu vocea lui Jack Black deoarece mereu e pus pe glume si mereu face prostii , fiind intodeauna in centrul atentiei si mai tot timpul iti aduce zambet pe buze.

  3. Po, pentru ca pare o copie fidela a personajelor interpretate de Jack Black si nu doar pentru ca Jack ii imprumuta vocea. Cand aud vocea lui Black il vad pe actor ca pe un copil care nu va imbatrani niciodata.

  4. Po a.k.a. “Dragon warrior” – pentru ca odata ajuns in postura de a-si urma visul, nu a dat bir cu fugitii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.