Concurs: Domnisoare de Onoare

11

RO IMAGE si FILMETARI va invita la un concurs prin care puteti castiga 2 invitatii duble la o comedie …”de onoare”. Raspunde la intrebarea de mai jos si intrii in competitia pentru cele 2 invitatii de 2 persoane la film (bilete valabile la Hollywood Multiplex), la Domnisoare de Onoare (Bridesmaids).

bridesmaids 460x327 Concurs: Domnisoare de Onoare

Ai vrea sa fii domnisoara de onoare? De ce?

Raspunde la intrebare, printr-un comentariu, pana luni 16 mai si esti inscris automat in concurs. Castigatorii vor fi anuntati, printr-un mail, in saptamana care urmeaza.

11 COMENTARII

  1. Da, pentru ca in primul rand sunt de mare ajutor mirilo, in special miresei, sunt in centrul atentiei si imi va fi de ajutor pentru viitoarea mea nunta 😀

  2. Da as vrea sa fiu domnisoara de onoare deoarecea asta implica sa cunosc pe cineva care ma considera o prietena atat de buna si de apropiata incat sa imi ofere sansa aceasta.

  3. Da pentru ca am mai fost domnisoara de onoare si imi place pentru ca ma simt destul de importanta pentru nunta respectiva si imi place intodeauna sa ajut oamenii. . imi place sa ajut la desfasurarea evenimentului si sa sustin moral mireasa 🙂

  4. Domnisoara de onoare este o persoana foarte apropiata miresei, care o sa-i fie de ajutor in evenimentul important la care o sa participe. Cred ca pentru oricine este o mandrie sa fie aleasa domnisoara de onoare.

  5. Mi-as placea foarte mult sa fiu domnisoara de onoare a uneia dintre prietenele mele deoarece domnisoarele de onoare cred ca se distreaza cel mai tare: beau si petrec ca intre fete la petrecerea burlacitelor, pot organiza cateva farse si surprize placute pentru mireasa , ii sunt de ajutor celei mai bune prietene in organizarea unui eveniment important.

  6. Eu nu as vrea sa fiu domnisoara de onoare ca trebuie sa topai de colo – colo si sa pun la toti flori in piept, trebuie sa stau mereu pe langa mireasa sa o ajut sa se imbrace si mai ales… trebuie sa-i suport ifosele de Bridezila… :))

  7. Da, as vrea sa fiu domnisoara de onoare pentru ca as avea ocazia de a organiza petrecerea burlacitelor, de a lua un pic din povara organizarii nuntii de pe umerii miresei si, de ce nu, de a a sti din avans numele, locul la mese si cate ceva in plus despre burlacii eligibili ce vor veni la nunta :)). A girl must plan ahead :)).

  8. Da doresc sa fiu domnisoara de onoare pentru ca se implica si ajuta tinerii casatoriti, cunoaste invitatii…Mai gaseste un tip dragut poate fac schimb de numere de telefon…

  9. Da, deoarece din punctul meu de vedere momentul nuntii tale este unu dintre cele mai emotionante momente din viata ta, sau poate chiar cel mai emotionant.Si pentru ca nu exista mireasa fara emotii,parerea mea este ca domnisoarele de onoare, persoane foarte apropiate de sufletul miresei (de obicei cele mai bune prietene), ajuta la atenuarea acestor emotii, fiindu-i alaturi in unul din cele mai importante momente din viata sa.Si in acelasi timp, prin acest rol, de domnisoara de onoare, mireasa demonstreaza cat de importanta este pentru ea, persoana aleasa sa-i fie alaturi in acea zi.

  10. Scz ca ma bag insa eu cred ca termenul de domnisoara de onoare este unul ce atesta globalizare.Adica sa fim seriosi:cine stia de domnisoara de onoare acum 20 de ani.In loc sa ne promovam traditiile noastre la nunti si sa pastram romanismul viu in inimi noi copiem Vestul desi uneori acesta copiere ne impinge la o omogenizare a populatiei.Alt exemplu de prostie occidentala este Valentine’s Day.Aceasta “sarbatoare” este sarbatoarea comerciantilor mai mult decat cea a indragostitilor.Scuzati-mi vehementa insa am inceput sa ma satur de americanizarea tineretului romanesc desi si eu sunt relativ tanar.Observ o lipsa de interes fata de traditiile noastre bogate si de istoria noastra incat nu pot sa nu ma sesizez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.