Mission Impossible-Ghost Protocol: Concursul

13

Una dintre cele mai de succes francize de la Hollywood îşi va completa în curând seria cu o nouă producţie. Mission: Impossible Ghost-Protocol îşi va face debutul exploziv pe 16 decembrie, în cinematografele noastre, un eveniment de la care nu puteţi lipsi. Primele trei părţi au avut încasări incredibile şi s-au bucurat de un succes imens. Prin urmare, nu puteţi să vă rataţi doza de adrenalină şi acţiune.

mission impossible ghost protocol 773568l 460x681 Mission Impossible Ghost Protocol: Concursul

Ce parte a seriei Mission Impossible ţi-a plăcut cel mai mult şi de ce?

Răspunde la întrebarea de mai sus şi poţi câştiga una dintre cele doua invitaţii duble, valabile la cinematograful Hollywood Multiplex. Din distribuţia peliculei fac parte Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, iar regia este semnată Brad Bird. Filmul este distribuit în România de RO IMAGE.

13 COMENTARII

  1. Prima parte a seriei Mission: Impossible din anul 1996 este un film cu un scenariu foarte bine pus la punct care te tine in suspans. Consider ca aproape intotdeauna primul film dintr-o serie este si cel mai bun, urmatoarele sunt de obicei realizate doar pentru a mai incasa niste bani de la cei care vazandu-l pe primul, vor sa vada si continuarea.

  2. Mission: Impossible (1996) prima parte a fost cea mai buna , captivanta plina de suspans si actiune dar si pentru ca intodeauna prima parte intodeauna are un succes mai mare fata de cele care urmeaza sa apara.

  3. Mission: Impossible (1996)
    Consider ca este cel mai bun din seria Mission:Impossible pentru ca este foarte realist si verosimil pentru ca obiectul misiunii o reprezinta o simpla discheta cu informatii secrete despre agenti secreti si nu cine stie ce virus mortal sau schitele unei arme nucleare. Un film reusit si de asemenea si cel care avea sa deschida drumul faimoase trilogii “Mission Impossible” , una dintre cele mai apreciate francize chiar si in ziua de azi .

  4. Misiune Imposibila III (2006) – Dupa parerea mea cea mai tare dintre cele 3 parti, actiune foarte buna: avioane, elicoptere, rachete, impuscaturi, SUV-uri, poduri rupte, acrobatii si multe altele. ca e exagerat era de asteptat, dar asta e si farmecul filmului. O distributie excelenta formata din Michelle Monaghan, Ving Rhames, Philip Seymour Hoffman, Tom Cruise regret enorm ca nu a mai fost prezent si Marcel Iures.Mie filmul mi-a placut foarte mult si l-as revedea de fiecare data cu placere, merita sa il vezi.actiunea te prinde pana la final si te tine cu sufletul la gura. de vazut si revazut de cate ori aveti ocazia

  5. Prima parte din Misiune Imposibila mi-a placut la nebunie, caci mi-a oferit satisfactia unui blockbuster desavarsit. A fost un film plin de adrenalina si efecte speciale, care mi-a ramas intiparit in minte. Foarte bine realizat si plin de situatii imprevizibile.

  6. Prima parte din Misiune Imposibila mi-a placut cel mai tare deoarece a avut o actiune uimitoare si cele mai tari efecte.

  7. Prima partea din Mission: Impossible 1996 mi-a placut iar celelalte 2 parti nu m-au atras. Sper ca partea a 4 -a s-a nu ma dezamageasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.