I’d never wish… [concurs]

15

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului. Cerinta din aceasta saptamana este urmatoarea:

Ce nu ti-ar placea sa vezi pe filmetari.com?

(si lasam imaginatia sa zboare)

reviste 460x306 Id never wish... [concurs]

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana vineri, 18 februarie. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta 😀

15 COMENTARII

 1. Nu mi-ar placea sa vad spoiler-ere in review-ul unui film. Nu imi amintesc sa fii vazut unul pana acum pe site, si sper sa ramana asa ;).

 2. Nu mi-ar placea sa citesc un review la un film porno cu “noua revelatie a telenovelelor”, Bianca Dragusanu. Daca e construit ca o satira inteligenta si savuroasa, ar fi binevenit! Si nu mi-ar placea sa citesc ca vreun actor/actrita de talie mondiala a decedat. Lumea filmelor ar fi mult mai trista.

 3. Nu mi-ar placea sa vad site-ul acaparat de filme romanesti! Bine, asta ar fi un pic de SF pentru ca nu se fac chiar atatea filme romanesti iar cele care se fac sunt cam aiurea.

 4. Nu as vrea sa vad review-uri la filme cu Chuck Norris sau cu Jackie Chan pe blogul vostru. Cred ca deja si-a asumat un nivel de high quality.
  p.s. Poate sunt subiectiva, dar aceasta e parerea mea.

 5. Nu mi-ar placea sa povestiti prea in detaliu despre ce este vorba in filme, ar strica placerea de a vedea filmul 🙂

 6. Nu mi-ar placea sa va pierdeti nota de subiectivitate si personalitate si sa incepeti sa scrieti chestii generale cum vad pe alte site-uri/ blog-uri. Sincer ce e general si oficial pot citi si pe imdb.
  Iarasi nu mi-ar placea sa vad doar recenzii si prezentari doar pentru filmele mediatizate si comerciale.
  Nu mi-ar placea sa vad tot felul de bannere care nu au legatura cu lumea filmului, de tipul reclama la unelte pentru reparatii, magazine de dulciuri etc.

 7. Nu as vrea sa vad reclame excesive pe acest site. Si ca sa ma fac inteleasa, luati exemplul urmator: Scriu frumusel adresa: http://www.filmetari.com, dau enter si inainte sa-mi apara pagina de inceput, sa fiu bombardata cu tot felul de reclame despre cum sa-mi maresc pe…ul, cum sa-mi aflu data mortii, cum sa spal blugii de sange, sau despre sampoane si alte balarii. Stiri despre filme si actori, despre asta sunteti, asta vreau sa vad !
  Multa bafta in continuare!

 8. Nu mi-ar placea sa vad review-uri subiective,in care un anumit actor sa fie dezavantajat doar pentru ca persoana ce a scris articolul,pur si simplu,nu il place deloc.

 9. Nu mi-ar placea sa vad ca va concentrati numai pe un anumit gen de filme, nu mi-ar placea sa incepeti sa ridicati in slavi un film daca va place actorul/ actrita dar filmul e de 2 bani. Vreau sa vad ca scade nivelul cu care ne-ati obisnuit. Sa o tineti tot asa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.