Hai la The Light Cinemas

25

Știm că vă vreți să vă întoarceți la The Light Cinema! Ca să mergeți la cinematograful vostru preferat, FilmeTari si The Light Cinemas revin cu o rundă nouă de concursuri. Săptămâna aceasta vă premiem cu 5 invitații duble la orice film de saptamana viitoare. Și pentru că sunteți fani ale filmelor bune, vrem să aflăm și părerea voastră! Așadar, ca să intrați în posesia unei invitații trebuie să raspundeti la intrebarea:

logo nou thelight 460x221 Hai la The Light Cinemas

Care este ultimul film vazut de tine la cinematograf?

21jump street 2012 460x306 Hai la The Light Cinemas

Nu uitați că argumentele bune au prioritate! Toate răspunsurile voastre, de până pe 30 martie, vor fi luate în considerare, iar câștigătorii vor fi anunțați pe mail. La rândul lor, premiații trebuie să confirme până duminică cel târziu. Să câștige cei mai buni!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

25 COMENTARII

 1. Academia de Politie 4…am ramas dator cu ultimile 3 parti, dar cine are timp de TV cand afara e frumos.

 2. Ultimul film pe care l-am vazut a fost Jump Street,o super comedie care mi-a dat o dispozitie foarte buna.

 3. Am vazut, pe 24 februarie, “This Means War”- o comedie chiar savuroasa, la care m-am convins sa merg dupa ce am citit review-ul de pe Filme Tari.

 4. John Carter, mi-a placut , dar nu pot sa spun ca m-a impresionat. Ma asteptam la ceva deosebit la cata reclama a avut. Efectele speciale sunt spectaculoase intr-adevar, insa prestatia actorilor care au avut rolurile lui John Carter si a printesei a lasat muult de dorit.
  Cainele martian Woola a fost cel mai simpatic.

 5. Ultimul film vazut la cinema”The Artist”!
  10+ pentru cei ce au lucrat la ei.
  Ca sa intelegi un film mut,echipajului filmului trebuie sa dea dovada de multa pricepere si vazand filmul,jos palaria!

 6. The vow.. iubitul meu fiind cel mai incantat de alegerea facuta, evident cu cate randuri de ghilimele vreti voi 😛

 7. War Horse.
  Un film mai mult decat bun! Desi din trailere am crezut ca este doar un simplu film despre un cal, am ramas placut surprinsa de desfasurarea actiunii si mai ales de final!!

 8. Ultima oara am vazut “Moneyball”, deci ar cam fi timpul sa mai merg pe la cinema:)

 9. John Carter. Mi-a placut ca a avut parte de multa actiune, de efecte speciale de calitate si mi-a facut o impresie in general buna.
  Punctele minus pt cei ce observa detaliile: anumite cadre nu coincideau si actorii principali, care au jucat ca intr-un film de categoria B, dar na…in unele filme doar frumusetea conteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.