Hai la Hollywood Multiplex!

23

Cu Hollywood Multiplex si FilmeTari mergi la cinema! Săptămâna aceasta ai șansa să câștigi una din cele 2 invitații duble la orice film care rulează la Hollywood Multiplex! Dacă ești creativ și răspunzi la întrebarea de mai jos, FilmeTari te premiază! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi printr-un comentariu la întrebarea de mai jos:

Ce subiecte vrei in viitoarea emisiune FilmeTari TV?

bookself 460x290 Hai la Hollywood Multiplex!

Lăsați-ne răspunsurile voastre până sambata, 10 martie, iar 2 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

23 COMENTARII

 1. Mi-ar placea se se dicuste despre un top al celor mai bune filme straine din ultimii ani.

 2. Un subiect care as vrea sa se discute :un top 50 de filme care trebuie neaparat vazute.

 3. Cu tot respectul pentru acest site, fiinta aia care graieste pe youtube este extraordinar de enervanta si de greu de ascultat. Asa ca nu o sa propun un subiect de discutie ci propun sa puneti pe altcineva sa vorbeasca. Fata aceea e groaznica.

 4. @BullTerriers: adevar graiesti!
  @ Iasmina: nu e cazul sa te uiti non-stop in stanga si dreapta, nu te ataca nimeni prin ecran, piaptana-te si atentie la dictie!

  As vrea sa se vorbeasca despre barfele dar si gafele de pe covorul rosu la premiile Academiei, de ex: Sasha Baron Cohen.

 5. Pe mine m-ar interesa mecanica priviri filmului – cum te uiți la film, în ce context, ce să faci când privești filmul, la ce ore să te uiți, câte filme pe săptămână, dacă e OK să te uiți la trailer înainte și la review-uri după, cum alegi un film, cum judeci un film, la ce să fii atent când te uiți la film, dacă să îl privești acasă sau la cinema, cu cine să te duci la film, unde anume să privești filmul (la ce cinema?), e OK să te grăbești să vezi filmul la avanpremieră, sau să aștepți până apar Oscarul de anul următor, cum să faci să reții un film, e OK să privești un film de mai multe ori?, cum afli date despre actori, de unde să citești review-uri, de ce e OK să te uiți la filme care nu îți plac?, ce filme să eviți neapărat, care sunt avantajele unor anumite tipuri de filme versus altele, la ce tip de filme “low quality” să te uiți, totuși, de ce să te uiți la filme românești, de ce să te uiți la filme iraniene, e OK să te uiți la filmografia unui actor sau regizor sau e bine să variezi, ce filme ar trebui să vezi neapărat-neapărat, cum reziști tentației de a vedea un film prost, dar care te distrează totuși un pic.

 6. Mi-ar placea sa existe un subiect legat de cele mai bune filme romanesti aparute pana in momentul actual

 7. Un subiect legat de marii regizori americani si filmele lor de succes

 8. Mi-ar placea sa existe un subiect legat de cele mai bune seriale din momentul de fata cat si un top al celor mai bune filme ( pe categorii:comedii, romantice, thriller,etc)

 9. Mi-as dori sa fie prezentate filme mai vechi si mai putin cunoscute, dar care cu siguranta nu merita ratate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.