Hai la film cu Hollywood Multiplex

22

Cu Hollywood Multiplex si FilmeTari mergi la cinema! Săptămâna aceasta ai șansa să câștigi una din cele 2 invitații duble la orice film care rulează la Hollywood Multiplex! Dacă ești creativ și răspunzi la întrebarea de mai jos, FilmeTari te premiază! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi printr-un comentariu la întrebarea de mai jos:

Ce ai facut de Valentine’s Day?

love hm 460x296 Hai la film cu Hollywood Multiplex

Lăsați-ne răspunsurile voastre până vineri, 17 februarie, iar 2 dintre participanți vor fi premiați cu bilete la cinematograf. Câștigătorii vor fi anunțați, pe mail, până duminică seara.

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

22 COMENTARII

  1. Nu am vrut sa ne pierdem in zapada si in aglomeratia din restaurante si trafic, asa ca ne-au asteptat doua pahare, o sticla de vin, niste mici delicii culinare si patul calduros din camera noastra.

  2. De Valentine’s Day am fost cu iubita la un film la care am castigat o invitatie pe filmetari.ro, iar seara am iesit intr-un club.

  3. De valentine’s day am primit multe cadouri de la iubitul meu, apoi m-a scos in oras la o mica sesiune de shopping, iar seara am iesit la o pizza.

  4. Era a doua zi de om fara grai asa ca am inceput cu o surpriza pentru colega de apartament (a se citi ‘cea mai buna prietena a mea’) … am alergat sa imi iau ghetute noi (si ce credeti, nu am gasit nimic pe marimea mea)…am dat o fuga pana in Bucuresti Mall sa vad la ce film sa imi folosesc biletul (cu stelute dintr-o promotie :P) dupa care mi-am petrecut seara cu oameni pe care ii ador: prietenii mei de la dansuri (am implinit 1 an si 2 saptamani, nu se putea sa nu profitam si de aceasta zi impreuna :D)… si totul pe silence, ca doar nu aveam voce ;->

  5. De Valentine’s Day am plecat la munte impreuna cu prietenul meu unde am petrecut distrandu-ne pe partie impreuna cu niste prieteni.

  6. Bineinteles, intreaga zi de “Valetine’s day” mi-am petrecut-o cu iubita mea, departe de ger si zapada, intr-un loc cald, adica la Aqua Park in Ungaria. A fost o adevarata zi de rasfat si de iubire.
    (din Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.