Dreptate la Inaltime – Concursul

35

Ce faci cand toata viata ai fost incoruptibil, dar oamenii puternici si sistemul defectuos te-au invins?

Nedreptatea il aduce pe un politist onest in pragul nebuniei. Dupa ce a ajuns in inchisoare pentru o infractiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) incepe sa incalce toate regulile, singura lui sansa fiind acum sa evadeze. Si sa puna la cale un plan extrem. Pentru ca atunci cand nu mai ai nimic de pierdut, devii cu adevarat periculos.

poster dreptate la inaltime 460x654 Dreptate la Inaltime Concursul

MediaPro Distribution si www.filmetari.com te trimit la film! Raspune la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii la filmului Dreptate la Inaltime, valabile la Cinema City Sun Plaza Bucuresti.

In ce film de succes s-a facut remarcat Sam Worthington?

1. Taken / Teroare in Paris
2. Avatar
3. Expendables / Eroi de Sacrificiu

Nu il rata pe Sam Worthington intr-un thriller tensionat, de la producatorii Transformers si Greu de Pensionat. Dreptate la Inaltime, un film distribuit de MediaPro Distribution. De partea cui se afla adevarul? Afla din 27 ianuarie.

35 COMENTARII

  1. Sam Worthington s-a facut remarcat in filmul Avatar.
    Personajul interpretat de acesta a fost Jake Sully.

  2. Sam Worthington si-a facut prezenta remarcata in filmul care a intrat in istoria cinematografiei AVATAR jucand rolul lui Jake Sully.

  3. Filmul este Avatar, persoanjul lui Sam fiind Jake Sully desi si in Clash of the Titans a fost fantastic, il caracterizeaza Perseus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.