Dincolo de Limite [concurs]

19

Depaseste-ti limitele si te premiem cu 1000 EURO!

afis Limite 460x653 Dincolo de Limite [concurs]Cum ar fi daca o pastila te-ar ajuta sa iti folosesti 100% din creier? Sa devii peste noapte un geniu si sa castigi mai mult decat ai visat? Dar cand lumea devine a ta, toti ceilalti vor o parte. Iar efectele secundare incep sa se arate. Merita riscul? Tu ce-ai face? Cumpara-ti bilet la film si trimite pana pe 10 aprilie raspunsul tau insotit de datele personale complete pe adresa concurs@mediaprodistribution.ro . Pastreaza biletul pentru validare! Cel mai creativ raspuns va fi premiat cu 1000 EUR! Detalii si regulament la casele de bilete si pe site-urile cinematografelor participante: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanta) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timisoara, Bacau, Iasi, Pitesti).

Daca vrei sa vezi efectele pastilei miraculoase, raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Dincolo de limite, oferite de MediaPro Distribution la cinematograful Movieplex.

Ce actor celebru ajunge inamicul inversunat al lui Bradley Cooper in action thrillerul Dincolo de limite?
Robert De Niro
Bruce Willis
Orlando Bloom

19 COMENTARII

  1. Actorul celebru care ajunge inamicul inversunat al lui Bradley Cooper in action thrillerul Dincolo de limite este Robert de Niro.

  2. Banuiesc si eu ca e Robert de Niro ca doar scrie pe poster.:))Nu cred ca e Abbie Cornish;)Asa ca merg pe De Niro

  3. Robert De Niro, interpretand rolul unui magnat de pe Wall Street, ce-si doreste un imperiu financiar, indiferent de pretul pe care trebuie sa-l plateasca.

  4. Daca nu ii credeti pe cei dinaintea mea, va confirm eu: Robert de Niro. Acum nu mai e nicio indoiala :p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.