Marele Gatsby – Concursul

19

Bine-ai venit inapoi in stralucitorii ani 20, epoca jazzului si a luxului. Epoca in care petrecerile erau mai grandioase iar moravurile mai usoare.Epoca Marelui Gatsby, excentricul si fascinantul playboy invaluit in mister. Nimeni nu stie nimic despre el, dar toti au tesut povesti in jurul lui.Se spune ca e erou de razboi. Altii cred ca e spion. Unii sunt convinsi ca a ucis pe cineva. Dar toti, fara exceptie, isi doresc sa fie in preajma lui. Ce secrete intunecate ascunde de fapt milionarul frumos care da petreceri in fiecare saptamana? Cine este Gatsby?

The Great Gatsby3 460x211 Marele Gatsby Concursul

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi o carte Marele Gastby in editie limitata de la Editura Polirom sau una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Marele Gastby, valabila la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Actorul care il interpreteaza pe Jay Gatsby a fost nominalizat de nenumarate ori la premiile Golden Globe si Oscar, castigand un Golden Globe pentru rolul din Aviatorul. Este celebru pentru rolurile din Titanic, Blood Diamond, Inception sau The Departed.

Care este numele actorului?

a) Leonardo Di Caprio
b) Christian Bale
c) Jude Law

Baz Luhrmann, regizorul Romeo+Julietasi Moulin Rouge il prezinta pe marele Leonardo Di Caprio in MareleGastby, o productie spectaculoasa Warner Bros. Pictures, distribuita de MediaPro Distribution. Din 17 mai in 3D numai la cinema.

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.