Concurs – Thor

8

RO IMAGE si FILMETARI va invita la un concurs prin care puteti castiga 2 invitatii duble la un film fantastic de spectaculos. Raspunde la intrebarea de mai jos si intrii in competitia pentru biletele la film (bilete valabile la Hollywood Multiplex) sau cele 2 tricouri cu Thor.

thor 460x306 Concurs Thor

De ce vrei sa vezi filmul “THOR”?

Raspunde la intrebare, printr-un comentariu, pana luni 9 mai si esti inscris automat in concurs. Castigatorii vor fi anuntati, printr-un mail, in saptamana care urmeaza.

8 COMENTARII

  1. Oare chiar este bazat pe mitologie? Abia astept sa vad cum o sa joace Anthony Hopkins intr-un astfel de film.

  2. “Thor” se anunta un film spectaculos, ce imbina stiluri de lupta si efecte speciale menite sa ne uimeasca. Vreau sa vad Thor din foarte multe motive, unul dintre ele este acela ca sunt in sesiune si mi-ar prinde bine o pauza. Al doilea motiv este pentru ca imi place foarte mult Natalie Portman si am vizionat peste 80% din filmele ei, chiar nu as vrea sa il ratez pe acesta. Un al treilea motiv ar fi ca mi se pare fascinanta mitologia nordica si sunt foarte curioasa cum au transpus in cuvinte si cadre povestea.

    Si ceva offtopic, indiferent de rezultat: Sa stiti ca faceti o treaba grozava cu site-ul si va multumim din suflet pentru concursurile pe care le organizati in fiecare saptamana.

  3. Pentru ca imi plac filmele 3D in primul rand, iar in al doilea rand are o distributie buna 🙂

  4. Imi doresc sa vad Thor pentru ca sunt foarte curios cum arata noua productie a celor de la Marvel Comics, ma numar printre fanii Spider Man, Iron Man etc. si nu pot sa pierd acest nou film din seria Marvel. Plus ca are in distributie un gigant: Anthony Hopkins, si tocmai din acest motiv un astfel de film nu se poate rata! Sa ma zic si de Natalie Portman? ma opresc aici 🙂

  5. Deoacere am vazut trailerul si arata foarte bine:actiune,suspans, cu efecte speciale pe masura,actori foarte buni si imi place mitologia nordica

  6. Vreau sa vad filmul pentru ca prietenul meu e convins ca o sa fie un film foarte bun, si sunt curioasa daca are dreptate. 😀

  7. Raspunsul este unul destul de simplu.De cand eram mic am fost impresionat de mitologia greaca si nordica.De cand citeam eu Legendele Olimpului am fost fascinat de acele povesti fantastice,de zeii atotputernici si de semi-zeii si eroii venerati in Antichitate.Tin minte ca am citit de cateva ori Legendele Olimpului si am fost foarte interesat de mitologia greaca iar in ceea ce priveste mitologia scandinava as putea zice ca sunt mai mult decat competent.Daca nu vad Thor la Cinema sigur il voi vedea acasa.Foarte potrivit a fost castingul la acest film.Mi-au placut alegerile facute de regizori si cred ca sunt cele mai potrivite.

  8. Vreau sa il vad in principal pentru Chris Hemsworth si Tom Hiddleston, dar si pentru ca vreau sa vad cum evolueaza relatia dintr Thor si Loki.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.