[concurs] Se cauta “Un cuplu mortal”

21

afis Un cuplu mortal 210x300 [concurs] Se cauta Un cuplu mortalDaca din 11 iunie Ashton Kutcher si Katherine Heigl sunt un Un cuplu mortal pe ecranele de cinema, MediaPro Distribution cauta din acest moment un cuplu mortal in carne si oase. Vreti sa castigati pana la 1700 de EUR in vara asta in direct la PROFM, seturi de plaja si sa va distrati pe cinste la piscina Daimon Club? Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.uncuplumortal.com, iar daca sunteti amuzanti, certareti, amatori de senzatii tari, frumosi sau…nebuni, nu ezitati sa va inscrieti si sa demonstrati ca sunteti un cuplu cel putin la fel de mortal ca Ashton Kutcher si Katherine Heigl.

Intra pe uncuplumortal.com, inscrie-te la concurs, raspunde la intrebarea de mai jos si castigi 3 invitatii duble la comedia “Un Cuplu Mortal”.

Cum se numesc protagonistii comediei “Un cuplu mortal”?

1. Jennifer Aniston si Gerard Butler
2. Ashton Kutcher si Katherine Heigl
3. Brad Pitt si Angelina Jolie

56df4bb7 FK MB01164 460x306 [concurs] Se cauta Un cuplu mortal

Detalii Film

Titlu original: Killers
Titlul in romana: Un Cuplu Mortal
Site film: www.uncuplumortal.com
Regia: Robert Luketic
Distributia: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck
Lansare in cinematografe: 11 Iunie 2010

364f4cb7 FK MM 07193 460x306 [concurs] Se cauta Un cuplu mortal

Synopsis oficial

Dupa ce a fost lasata cu ochii in soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede in dragoste la fel de mult cat crede si in Mos Craciun. Si pentru ca situatia sa devina si mai greu de suportat, Jen este fortata sa … plece in vacanta cu parintii. In luxoasa Riviera franceza il intalneste pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cat de aratos pe atat de amuzant, care in acel moment parea sa fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Desi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un sot exemplar si nimic nu pare sa le tulbure viata linistita din suburbie. Asta pana in ziua in care Spencer aniverseaza 30 de ani si gloantele incep sa suiere in jurul lor. La propriu.

a6034cb7 FK MM 01004 R 460x306 [concurs] Se cauta Un cuplu mortal

In timp ce sunt haituiti de trei ucigasi periculosi, Jen afla cu stupoare ca Spencer este de fapt un asasin platit, in slujba guvernului. Conform clasicului ,,impreuna la bine si la greu’’, ea experimenteaza pe propria piele ce inseamna sa fie nevasta de James Bond si incepe chiar sa se priceapa la asta. Urmaririle periculoase devin repede un stil de viata pentru Jen si mariajul lor idilic se transforma intr-o aventura haotica memorabila. Din 11 iunie, Un cuplu mortal imbina actiunea cu hohotele de ras pe marile ecrane din Romania.

Trailer film:

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.