Spargatorul de Nuci 3D [concurs]

27

afis Spargatorul 210x300 Spargatorul de Nuci 3D [concurs]Iarna aceasta, una dintre cele mai frumoase povesti din toate timpurile prinde viata cu ajutorul magiei 3D-ului! Povestea care l-a inspirat pe Piotr Ilici Ceaikovski sa compuna muzica pentru baletul cu acelasi nume prinde viata din 3 decembrie, in Spargatorul de nuci 3D, un film in care imaginatia nu cunoaste limite! Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Spargatorul de nuci 3D la cinematograful Hollywood Multiplex .

Care dintre compozitorii celebri de mai jos a creat muzica pentru baletul Spargatorul de nuci?
1. Piotr Ilici Ceaikovski
2. Ennio Morricone
3. Bethoven

Paseste si tu pe taramul fermecat, alaturi de Elle Fanning (sora Dakotei Fanning) si John Turturro intr-un film regizat de Andrei Konchalovsky, Spargatorul de nuci 3D, din 3 decembrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Baia Mare, Arad, Timisoara, Bacau, Cluj). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Detalii film

Titlu original: The Nutcracker 3D
Gen: Fantastic
Lansare in cinematografe: 03.12.2010
Regia: Andrei Konchalovsky
Distributia: Elle Fanning, Nathan Lane, Charlie Rowe
Durata: 110 min
NC 3D 102 460x307 Spargatorul de Nuci 3D [concurs]

Regizorul Andrei Konchalovsky aduce pe marile ecrane lumea fantastica si personajele indragite ale uneia dintre cele mai frumoase povesti din toate timpurile: Spargatorul de nuci, pentru prima oara in 3D.

Filmul urmareste aventura lui Mary (Elle Fanning), o fetita de 9 ani a carei viata decurge plicticos in frumosul oras Viena. In ajunul sarbatorilor de iarna insa, lucrurile incep sa se inveseleasca odata cu sosirea unchiului sau iubit, Albert (Nathan Lane), care ii aduce un dar nepretuit: un spargator de nuci fermecat.
NC 3D 109 460x307 Spargatorul de Nuci 3D [concurs]

In noaptea de Craciun, Spargatorul de nuci se trezeste la viata si o poarta pe fetita in regatul lui magic, in care zanele, dulciurile si jucariile sunt insufletite. Dar feeria se destrama repede si Mary afla ca taramul fermecat este in pericol, fiind amenintat de legile tiranice impuse de Rege Soarecilor (John Turturro) si diabolica sa mama (Frances de la Tour). Cand Spargatorul de nuci este rapit, Mary si noi sai aliati sunt nevoiti sa afle cat mai repede secretul Regelui Soarecilor pentru a putea salva imparatia magica si pe iubitul lor prieten.

Vizionati trailer:

27 COMENTARII

  1. Piotr Ilici Ceaikovski
    In anul 1892, compozitorul finalizeaza cel de-al treilea balet al său, în două acte, “Spărgătorul de nuci” (după basmul „Spărgătorul de nuci și regele șoarecilor” de E. T. A. Hoffmann), care, în mod surprinzător, nu obtine succesul scontat. Abia peste câteva decenii se va bucura de succesul, meritat, fiind, în prezent, unul din baletele cele mai frecvent reprezentate și apreciate de public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.