Cel mai slab film din 2010? [concurs]

28

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la The Light Cinemas atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 5 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului. Cerinta din aceasta saptamana este urmatoarea:

Spune-ne care este cel mai slab film din 2010!

(daca ai mai multe filme pe care nu le-ai recomanda, din 2010, poti sa nominalizezi mai multe:p)
Sex and the City 460x345 Cel mai slab film din 2010? [concurs]

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana vineri, 4 februarie. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta 😀

28 COMENTARII

 1. Cel mai slab film din 2010 in opinia mea este Sex and the city : sec,fara esenta,in nici un caz comedie.

 2. In opinia mea, cel mai prost film din 2010 este “Due Date” (Sorocul). L-am vazut pe Robert Downey Jr. in roluri mult mai bune, nu inteleg de ce a acceptat sa joace in filmul aceasta, care nu are nimic bun. Multe faze trase de par (mai ales accea cand cad cu masina), un Zack Galifianakis mai mult enervant decat amuzant, per total un film fara substanta care nu m-a facut sa plec din cinema cu zambetul pe buze, ci gandindu-ma “de ce am dat banii pe bilet la filmul asta?”.

 3. “Killers” cu Ashton Kutcher si Katherine Heigl mi s-a parut cel mai slabut dintre cele vizionate la cinema anul trecut.

 4. 1.The Tourist (2010) degeaba sunt 2 actori cunoscuti Angelina Jolie si Johnny Depp o tema deja consumata , o alearga pe Angelina bla bla scapa il ia si pe Deep dupa ea si tot asa.

  2.You will meet a tall dark stranger (2010) alta porcarie de film care nu am rezistat decat 10 min incepe sa povesteasca 2 babe una era vrajitoare si incerca sa o santajeze pe cealalta baba:)) , aia isi aduce aminte cand era ia casatorita , cum sa despartit de sot . De ce? Si numai asa o tine cum isi aduce aminte de ce a facut ia in tinerete.
  3.The Wolfman (2010) iar un film deja consumat cu varcolaci pac se musca intre ei se molipsec si alti devin varcolaci vin sateni cu furcile ii alearga si iara abrambureala pana la sfarsitul filmului.
  4.The Town (2010) incredibil acest film care dupa parerea mea e un film doar sa-ti treaca plictiseala dupa ce dau cateva spargeri , ce se gandeste unul dintre ei hai domne sa dau una mai mare , fac ei un plan perfect dau spargerea asta dupa ce unu dintre ei se indragostete de una de la banca si aceasta afla intre timp ca el daduse spargere la banca unde lucra impreuna cu 4 tipi . Incredibil tema iar consumata.Doar de plictiseala recomand.(nu pot sa zic ca e o porcarie dar nici mare frumusete de film nu e).
  Si ar mai fi dar numai imi trec prin minte.

 5. Aww, ce liste de filme slabe aveti si voi…..the wolfman?!?!?
  aaaa, sau poate “Scott Pilgrim vs. The World (2010)” vi se pare un film bun…

 6. Sex and the city nu a fost oribil?
  Avem nevoie de mai multe criterii dupa care sa ne exprimam optiunile.

 7. Sex and the City 2 a fost un film de la care asteptam mai mult. Dar n-a fost deloc pe masura asteptarilor. Prea tras de par , si fara nimic prea amuzant.

 8. As spune ca in 2010 cel mai putin mi-a placut The Expendables, filmul regizat de Sylvester Stallone. Nu a avut nici macar o scena surprinzatoare, nimic incitant, ci doar un alt film tamp de actiune. Groaznic. Culmea e ca in 2012 o sa apara si partea a doua.

 9. Cele mai slabe filme din 2010:
  5 – MacGruber
  4 – The Last Airbender
  3 – Twilight: Eclipse
  2 – Sex And The City 2
  1 – and finally, my number one is… wait for it…. Jonah Hex!!!

 10. Nu am văzut cam nici unul din filmele spuse până acum, că oricum ştiam că sunt filme degeaba, de-ale americanilor, evit cât mai mult filmele astea, dar un film pe care s-a întâmplat să îl văd şi care tot degeaba a fost e Clash Of The Titans!

 11. Voi n-ati vazut nimic
  Listele la majoritatea sunt filme bune fata de ragaliile care le-am vizionat.. mi-e greu sa aleg unul dar sunt multeeee
  Spre exemplu ultima bomba:
  Love and other drugs … penal

  r2zv2n cea mai buna lista de aici cred

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.