Ghiceste filmul [concurs]

24

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Hollywood Multiplex,  in care va oferim 2 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

scena sarut 460x255 Ghiceste filmul [concurs]

Lasati-ne raspunsurile pana vineri 26 noiembrie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana duminica seara ei trebuind sa confirme datele de contact.

24 COMENTARII

  1. Imaginea este din filmul Jennifer’s Body.

    In scena respectiva (minutul 58:57) Needy intra pe intuneric in dormitor, se dezbraca si se baga in pat; ea tipa cand observa ca Jennifer se furisase langa ea in pat. Jennifer isi face aparitia cu nonsalanta si incearca sa o sarute pe Needy.

  2. Long time no see!! De cand nu am mai venit pe-aici! Ma bucur sa vad ca lumea este la fel de vesela, prezenta si binedispusa! Problema este ca am nimerit la un concurs greu:P. Sa fie cumva filmul “Gia”?Am dreptul la mai multe raspunsuri?;;)

  3. Deoarece sunt un pic obsedata de Megan Fox si imi place f mult acel film, sunt aproape sigura ca este vorba de Jennifer’s Body.

  4. DE CE APAR COMENTARIUL MEU SI AL UNEI FETE? NU TREBUIAU SA FIE ASCUNSE PANA SE DECIDEA DACA AM GHICIT FILMUL SAU NU?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.