Castiga DVDuri cu ProVideo!

4

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: The Grey si Bel Ami.  

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne, de ce vrei sa castigi dvd-urile aflate in concurs?

provideo dvduri result 460x287 Castiga DVDuri cu ProVideo!

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 28 iulie! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Castiga DVDuri cu ProVideo!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

4 COMENTARII

  1. Sunt fan al lui Liam Neeson, ii urmaresc cu mult interes activitatea inca de cand a jucat in Lista lui Schindler.
    Revad cu placere filmele sale, ori de cate ori am ocazia.
    Ar fi un cadou deosebit pentru mine sa intru in posesia DVD-urilor pe care le oferiti.

  2. Sunt un cinefil inrait si as fi bucuros sa am aceste doua dvd-uri in colectia mea.Oricum, cel mai bun sa castige.Filmele ne fac viata mult mai frumoasa1

  3. Salut. Nu sunt un amator al filmelor cu Liam Neeson şi Robert Pattinson dar după ce am văzut trailer-ul filmurilor, sigur îmi doresc să le vad şi să le deţin. Sunt nişte filme cu poveşti plăcute de mine. Mulţumesc.

    Dacian

  4. mi’a placut bel ami pentru ca in pofida criticilor asupra lui robert pattinson ca fiind un actor slab datorita francizei twilight m’a impresionat in cazul asta iar liam neeson nu mai are nevoie de nicio prezentare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.