Concurs: ce dvd-uri ai vrea ca premii?

7

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: Anonim si Contagion

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne care sunt dvd-urile pe care le-ai vrea in colectia ta?

dvduri 460x258 Concurs: ce dvd uri ai vrea ca premii?

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 17 martie! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Concurs: ce dvd uri ai vrea ca premii?

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

7 COMENTARII

  1. Eu, cum nu sunt fan al cinematografiei americane (Hollywood în special), aş prefera DVD-uri cu filme europene, cu succes în festivaluri. Se lansează “Melancholia” pe DVD zilele astea, ar fi foarte bun ca premiu! Şi Contagion e chiar un film interesant!

  2. nu stiu ce dvd’uri au aparut dar mi’as dori drive (film de colectie), we need to talk about kevin (o idee interesanta), crazy,stupid,love (faina comedie), the Vow (simplu si romantic)..cam atat pe moment

  3. desi sunt ceva mai vechi, filmele Gladiator si Hachiko:A dog story sunt favoritele mele si mi-as dori sa le am si pe dvd..:)

  4. Mi-ar placea sa am in colectia personala filme clasice precum Casablanca, The Godfather, Citizen Kane, in general filme mai vechi pe care nu am avut ocazia sa le vad inca. In acelasi timp nu mi-ar displacea sa am si filme bune mai noi in propria colectie.

  5. Mi-as dori Romance on the orient express ,un film care este g reu de gasit dar foarte frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.