Castiga DVDuri de la ProVideo!

7

FilmeTari și ProVideo oferă săptămânal 2 dvd-uri proaspăt lansate. Și cum tuturor ne place un film bun cu o pungă de popcorn la noi acasă, noi vă oferim șansa vizionării unui film nou. Lasă deoparte dvd-ul cu Star Wars pe care îl vezi a 5-a oară și concurează pentru o șansă de a câștiga unul dintre dvd-urile: The Avengers si Safe.

Cum ne reînnoim colecția? Simplu, scoatem parerile de sub pat și răspundem la următoarea întrebare:

Spune-ne, de ce vrei sa castigi dvd-urile aflate in concurs?

Toate răspunsurile voastre vor fi luate în considerare până sambata, 8 septembrie! Spor și nu uitați cu cât mai sinceri cu atât mai bine!

provideo1 Castiga DVDuri de la ProVideo!

Psst! Știți ce ne mai ajută pe noi în alegerea câștigătorilor? Loialitatea lor față de filmetari! Exprimă-ți opinia și în alte articole și noi ne vom asigura că loialitatea este reciprocă.

7 COMENTARII

  1. Mie una mi-ar face mare placere sa am DVDul cu Avengers in colectie. L-am vazut deja, asa ca ar putea parea prostesc.
    Insa asa imi arat eu respectul fata de industrie. Vad un film, imi place mult, si imediat ce imi permit, imi iau DVD-ul. Bineinteles, daca sunt convinsa ca am sa mai urmaresc filmul. Iar la Avengers as putea sa ma uit de mii de ori fara sa ma satur!

  2. Desi e greu de crezut, sunt un colectionar al filmelor. Am aproape 50 de filme in colectie si la perioade regulate de timp mai cumpar cate un film. Imi plac comediile, filmele thriller si de actiune. Dintre actorii de filme de actiune imi plac cel mai mult Vin Diesel si Jason Statham (Crank & The Transporter best off). Urmaresc filmele de actiune cu Jason Statham pentru ca stiu ca face o treaba destul de buna, motiv pentru care aplic pentru ”Safe”. Merci.

  3. pentru inceput.bravo,frumoasa schimbare de look!!pentru ca mi’as dori foarte mult un dvd de colectie de la FilmeTari.

  4. In primul rand va urez Buna ziua/seara. In al doilea rand ma bucur ca am gasit un site pt. cinefili foarte bine structurat si cu un look placut ochiului. Acuma de ce as vrea sa castig aceste DVD-uri? pai este destul de simplu deoarece nu am apucat sa vad Razbunatorii la cinema (stau la sat si nu imi permit) si am auzit ca este cel mai bun film cu super-eroi si pt. Jason Statham care apare intr-un nou film de actiune care nu poate fi decat foarte bun.

  5. Jason Statham face niste filme foarte bune, este actorul meu preferat,iar Avengers este un film de colectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.