Ryan Reynolds – Concurs

15

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului din Bucuresti si o invitatie de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerinta/intrebarea din aceasta saptamana este urmatoarea:

Care personaj interpretat de Ryan Reynolds, iti place cel mai mult?

change up ryan reynolds 460x364 Ryan Reynolds Concurs

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana vineri, 26 august. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta 😀

15 COMENTARII

  1. Mi-a placut cel mai mult cum a jucat in The Proposal – Vrei sa te insori cu mine (2009) ,interpretandu-l pe Andrew Paxton, angajatul lui Margaret.Aceasta, afland ca aplicatia pentru viza SUA ii este respinsa si urmeaza sa fie deportata in Canada, hotaraste sa se marite cu el,astfel obtinand viza. O comedie foarte reusita!!

  2. Van Wilder, clar!!! Cel mai bun rol al lui de pana acum. N-am cum sa uit prima parte din “Bal cu scandal”. Am vazut si partea a 2-a din serie, dar a fost mult mai slaba.

  3. The Green Lantern – unde actorul Ryan Reynolds reuseste intr-un film SF sa ne demonstreze ca stie sa joace si pe roluri mai serioase . Carismatic dar si cu un simt al umorului ( sunt cateva faze comice chiar in acest film care il si recomand celor care nu l-au vazut). Un actor talentat care stie sa te faca sa razi dar si sa te tin in suspans , teama (pentru cei care au vazut Buried- Ingropat de viu) alt film bun care reuseste sa te tina pana la finalul filmului care cu siguranta te v-a inspaimanta.

  4. Ah, mi-e asa de greu sa aleg… As alege Van Wilder pentru ca e primul film in care l-am vazut si este o comedie savuroasa, iar el a jucat asa de bine iar rolul i s-a potrivit pe deplin.

  5. Mi-a placut in rolul lui Andrew Paxton din “The Proposal”, a facut un “cuplu” interesant cu Sandra Bullock!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.