Captain America: Concursul

9

RO IMAGE si FILMETARI va invita la un concurs prin care puteti castiga 2 invitatii duble la filmul despre supereroul verii: Captain America. Si surprizele nu se opresc aici, mai avem pentru voi niste premii originale Captain America! Raspunde la intrebarea de mai jos si intrii in competitia pentru premiile din concurs 😀

cap 460x290 Captain America: Concursul

Cand ai auzit prima data de Captain America?

Raspunde la intrebare, printr-un comentariu, pana vineri 12 august si esti inscris automat in concurs. Castigatorii vor fi anuntati, printr-un mail, in saptamana care urmeaza!

9 COMENTARII

  1. Prima oara am auzit de Captain America atunci cand am avut 10 ani si unchiul meu mi-a adus o revista de benzi desenate din Germania si sincer atunci nu am realizat ce ar fi insemnat el pentru mine.

  2. Cred ca am realizat cine este Capitan America atunci cand am vazut trailerul filmului. Pana atunci aveam cateva informatii despre el, dar erau foarte vagi. Aveam impresia ca este inca un supererou la fel ca sutele care probabil au luat nastere o data cu benzile desenate.

  3. Sunt fan Marvel de mult timp de prin clasa a II-a. Tatal meu mi-a adus o revista BD din America cu Spider-Man si de atunci am fost inebunit dupa asa ceva. Pe Cpt. America l-am intalnit putin mai tarziu pe canalele germane prin ’98. Mi-a placut si inca imi mai place!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.