The Taking of Pelham 123 (2009)

8

taking of pelham poster 202x300 The Taking of Pelham 123 (2009) Actori: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzmán, Victor Gojcaj, John Turturro

Am putea compara aparitia duetului Denzel W. – John Travolta cu diversitatea de culoare adusa de Morgan Freeman – A. Banderas (din filmul Hoti de Onoare). Din fericire pentru noi si opus celelaltei laturi, cei doi actori din “The Takinf of Pelham 123” fac niste roluri excelente, primul in rolul baiatului bun iar celalalt in rolul teroristului. Si da. Filmul care incepe pe ritmurile lui “99 problems – Jay-z”, The Taking of Pelham 123, (ce nume lung) este un film tare! Filmele tari reusesc sa te tina conectat suta la suta la actiune, dar si la replici lucru ce il reuseste si productia de fata si ca tot vorbim de replici, personal am remarcat cateva de tinut minte. Vreti sa va spun ce nu mi-a placut la film? Poate la a doua vizionare voi gasi vreo problema… la prima n-am sesizat niciun moment.

Walter Garber (Denzel W. ) este un controlor de trafic al metroului din New York.the taking of pelham 300x247 The Taking of Pelham 123 (2009) Ryder (Travolta) este un tip periculos ce tocmai a deturnat un metrou in timpul serviciului lui Garber. Cu un plan bine pus la punct (sau nu, pe la final), Ryder este genul de terorist care stie ce vrea: bani! Iar in momentul cand acesta incepe sa omoare din ostatici, autoritatile hotarasc ca politica “nu colaboram cu teroristii” nu prea-si are locul.Urmarea? Garber devine negociatorul direct la “rugamintea” lui Ryder, prin rugaminte traducand: un pistol indreptat spre unul dintre ostatici.

the taking of pelham 123 08 300x200 The Taking of Pelham 123 (2009) Dupa ce ca filmul mai este realizat dupa o carte, regizorul nu se da la o parte nici din a trata imaginea filmului(la propriu) intr-un stil diferit, lucru ce iti capteaza atentia. La finalul filmului, replica : “You are my hero!” este geniala. Bine, faza completa este de retinut. A… si inca un lucru care mi-a placut a fost dat de fazele in care masina de politie flancata de 6-8 motociclete de politie trebuie sa ajunga super repede intre doua puncte. Recomandat de FILMETARI.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. […] iar celalalt in rolul teroristului. Si da. Filmul care incepe pe ritmurile lui “99 problems – Ja click for more var gaJsHost = ((“https:” == document.location.protocol) ? “https://ssl.” : […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.