[poster oficial] Crazy Heart, un film în cursa pentru Oscar

0

3657 [poster oficial] Crazy Heart, un film în cursa pentru Oscar

Iată că am reușit să punem mâna și pe posterul oficial al unui film care, deși nu și-a lansat nici măcar trailer-ul până acum (asta se va întâmpla luni), este văzut de mulți critici drept un favorit clar la premiile Oscar de anul viitor.

Crazy Heart se anunță a avea cel mai bun rol pentru Jeff Bridges, de la The Big Lebowski încoace. Se zvonește că va câștiga chiar statueta amintită mai sus. Actorul îl interpretează pe Bad Blake, un cântăreț de muzică country, ce a trecut prin mult prea multe căsătorii, s-a aflat mult prea mult pe drumuri, prin toată țara și a băut de mult prea multe ori peste măsură. Cu toate acestea, Jean, o jurnalistă reușește să-l vadă pe adevăratul om din spatele muzicianului, afemeiatului și alcoolistului Bad Blake și încearcă să-l salveze de propria persoană.

Atât regia, cât și scenariul sunt semnate de către Scott Cooper, aflat la debutul său regizoral. Iar, alături de Jeff Bridges, îi vom mai putea vedea pe Maggie Gyllenhaal, Robert Duval și Colin Farrell.

Studiourile Fox Searchlight pregătesc lansarea lui Crazy Heart pe 11 decembrie. Până atunci, așa cum spuneam mai sus, săptămâna viitoare va fi lansat trailer-ul oficial.
Searchlight a prezentat, anul trecut, tot pe ultima sută de metri alte două filme: The Wrestler și Slumdog Millionaire, ambele bucurându-se de succes la gala premiilor Academiei americane.

crazy heart officialposter fullsize [poster oficial] Crazy Heart, un film în cursa pentru Oscar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.