Street Kings (2008)

9

street Street Kings (2008)Actori: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Common, Martha Higareda, Chris Evans, Noel Gugliemi

Dupa ce trailerul mi-a luat ochii am decis sa ma uit si la acest film. Impuscaturi, scandaluri, politie, coruptie si anchete, adica exact lucrurile plictisitoare care nu-mi plac in filmele asemanatoare cu ceea ce avea pro tv-ul in program in fiecare seara acum vreo 3 ani. Keanu Reeves? Trebuie sa ma dea gata… or not. Nu zic ca nu este un film bun, doar ca nu-mi place personal genul asta de film. Sunt sigur ca altii l-ar agrea.

streetkings Street Kings (2008)
Keanu Reeves joaca rolul unui politist care dupa ce este implicat intr-un caz incepe sa aiba probleme, acuzat fiind de implicare in chestii ilegale. Cat de greu sa fie sa lupti impotriva sistemului din care ai facut parte atatia ani? Ce trebuie sa faci ca sa iesi bine dintr-un caz in care desi poate cineva te crede, nimeni nu risca. Multe impuscaturi (ca na asa e in filmele cu politie), anturaj si large streetkings Street Kings (2008)destule cop-things:P.

Download subtitrare “Street Kings” click aici.

Filmul mi-ar fi placut daca…. nush, nu nu mi-ar fi placut, nu e genul meu de film. In filmele de gen imi ia ochii masinile scumpe, fetele frumoase si cate putin dezbracate, cuburile… ceva in genul Miami Vice sau Bad Boys 2. Aici nu a fost cazul (bine nici nu s-a vrut sa fie). Recomandat pasionatilor si nerecomandat politistilor, sau mai bine zis nevestelor lor:P.

Vizionati trailer:


9 COMENTARII

  1. e super tare filmul eu l-am vazut deja la cinema e marfa.vizionare placuta merita vazut pa

  2. e k, i-as da un 7/10…credeam ca e mai bun si mai interesant insa nu m-a impresionat prea tare

  3. da un flm interesant insa trebuie sa fi foarte atent ca sa intelegi toate “sforilele” care se trag akolo un film ce te face sa il urmaresti ff atent…………………orikum merita vazut…………

  4. E un film forate bun, destul de diferit de tiparul politistului american. Ceea ce nu inteleg pe acest site este de ce comentati un gen de film pe care il desconsiderati, implicit caracterizandu-l slab sau de multe ori mediocru. Am vazut multe comentarii ale unor filme ce mi s-au parut exceptionale, pur si simplu batjocorindu-le, dar nu din motive obiective, ci exagerat de subiective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.