Gamer (2009)

10

11447 546 poster 1 f 202x300 Gamer (2009)Actori: Gerard Butler, Amber Valletta, Kyra Sedgwick, Logan Herman, Alison Lohman, Johnny Whitworth, Ludacris

Cum te-ai descurca cu o realitate pe care n-o poti controla? Ei bine, multe nu s-ar putea realiza, in acest caz. Dar… unii s-au gandit la toate. Deja. Intr-o poveste pentru si despre viitor, Gerard Butler isi face debutul ca baiat rau in catalogul greilor de la Hollywood. Era si timpul doar, caci cu prea mult sentimentalism a prestat actorul in ultimele-i ispravi. Da, stiu ca-i asteptam celalalt proiect cu sufletul la gura (vezi aici), dar pana atunci, hai sa va povestesc despre incalzirea pe care-o face actorul in “Gamer”. Baieti, pregatiti-va pentru fantezii pe placul gamer-ului din voi si fetelor.. mhhmm, sa zicem ca Butler arata destul de bine manjit ca si bataus. Tehnologie de ultim’ ceas, situatii-limita si multa actiune, asta v-ar putea oferi “Gamer”.

Va spuneam la inceput de realitati incontrolabile. Da, chiar asa, cum ai putea ramane fara.. realitate? Si.. Mai important, de ce? Simplu! Intr-un viitor superficial, cotidianul si normalitatea vor fi inlocuite de tehnologia avansata printr-un joc provocator. Un joc real, pe viu. Show-ul, intitulat “Slayers”, infatiseaza jocuri pe care oamenii le conduc, influentand situatia si conducand dupa bunul plac.

Gamer 1244197110 0 2009 Gamer (2009)

Pana aici, nimic anormal! Da, dar daca va spun ca personajele din joc sunt oameni reali? Totul e pe bune. Eroii de pe ecran nu sunt decat indivizi obisnuiti, oameni a caror identitate a fost furata, ca pe urma sa fie siliti sa intre in joc. Printre ei, il gasim si pe Kable (Gerard Butler), cel mai indragit dintre personaje, un barbat care va dori sa-si recapete viata de dinainte, respectiv familia.

MV5BODc0MjA5NDA4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTA0Mjg3Mg@@ V1 SX600 SY400 Gamer (2009)

Filmul, nici rau, nici bun, pesemne iti va trezi ceva semne de intrebare. Una dintre ele, vitala pentru mine: Unde-i dom’le punctul culminant al actiunii? Mi se parea ca astept sa se intample un ceva, si asteptam in zadar. O chestie interesanta si sarcastica totodata, imi pare a fi abordarea asta cinefila in privinta viitorului larg care siiiigur ne asteapta: o tehnologie ce pare ca va acapara totul in juru-i (asta-i destul de plauzibila), dezastre de necontenit, crize si mai.. adanci? Oricum, Butler isi face rolul binisor, pe restul, zau ca n-apuci sa-i remarci. Vizionabil? Daca esti un impatimit al jocurilor pe calculator, categoric.

Vizionati trailer:

10 COMENTARII

  1. L-am vazut. E incadrat undeva in categoria “filme de vazut daca te plictisesti”. G. Butler il vad ca actor bun in comedii. Atat. Are o moaca tare simpatica, de baiat dragut, nu de dur.

  2. ink nu am vazut filmu da la fel k irina o sa-l urmarest sa vad cum se descurca gerrard……film care ma atrage foarte tare[traileru ca ink nu a aparut] este Law Abiding Citizen in care se pare sa butler va face un rol mare!!!

  3. O singura mica corectie, daca imi permiti: Gamer e productie Lionsgate, care nu e studio “Hollywood”. Lionsgate este o firma de productie independenta, originara din Canada…

  4. @ The Fan:

    Pricepit, daaar.. eu am pomenit doar de lista de “bad boys” de la Hollywood in care Butler va intra incepand cu toamna asta. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.