Anna: “Duplicity (2009)”

2

duplicity poster Anna: Duplicity (2009)Actori: Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Giamatti, David Shumbris

Ati avut curiozitatea sa va imaginati cam cum ar arata un colaj intre „Mr. & Mrs. Smith”, „Ocean’s...” si „The International”? Daca nu, atunci urmariti „Duplicity” si cu siguranta o sa observati asemanarile. Desi filmul nu abunda de originalitate, cu siguranta o sa prinda la public deoarece este acel gen de thriller in care se impletesc armonios un subiect incitant, cu spionajul economic, actori renumiti, rasturnari de situatie, joc psihologic, o cacealma, suspans, tehnologie de ultima generatie si desigur …. (nu va spun ce) triumfand la final.

Un fost ofiter CIA Claire Stenwick (Julia Roberts) si un fost agent MI6 Ray Koval (Clive Owen), ajung sa se angajeze in doua multinationale rivale si duplicity p1 Anna: Duplicity (2009)obsedate de secutitate. Dupa ce anterior au lucrat in cadrul Guvernului Statelor Unite ale Americii, acestia accepta sa intre in lumea spionajului si sa conduca razboiul rece dintre cele doua companii rivale datorita profitului. Misiunea lor este aceea de a proteja un produs al carui patent va aduce profituri uriase. Claire si Ray se trezesc prinsi intr-o poveste de dragoste, dar faptul ca lucreaza pentru companii rivale le aduce multe batai de cap. Totusi, consienti de miza uriasa, acestia se aliaza si incearca sa traga in piept un angajat pentru a fura formula produsului. Desi sentimentele dintre ei sunt destul de puternice, oare pot avea incredere unul in celalalt?

duplicity p2 Anna: Duplicity (2009)Per total „Duplicity” este un film destul de reusit, regizorul si scenaristul Tony Gilroy, a reusit intr-un mod exemplar sa puna in valoare calitatile incontestabile ale unor actori precum Tom Wilkinson si Clive Owen. Pe Julia Roberts o sa o vedeti intr-un rol putin diferit fata de cele cu care ne-a obisnuit pana acum, un rol care o prinde destul de bine, acest lucru demonstrand inca o data talentul desavarsit al acesteia. In Romania, „Duplicity” o sa aiba premiera pe data de 8 mai.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

  1. per ansamblu nu e un film rau,chiar original si putin mai diferit fata de cele de gen prin final, insa parca ii lipseste ceva.Mi-a placut mult Julia Roberts, e senzationala, ca de obicei(am fost putin “ingrijorata” dupa ce am vazut-o in Fireflies in the garden pt ca arata chiar rau, iar rolul nu a avantajat-o deloc…)iar Clive Owen e omul potrivit pt astfel de roluri.Oricum, e interesant de urmarit:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.