Kiss Kiss Bang Bang (2005)

3

Ma stiti pe mine, nu prea ma dau in vant dupa filmele de actiune. Prea multa violenta, impuscaturi nejustificate…as prefera sa ma uit la altceva. Dar exista si cazurile in care violenta e moderata, iar impuscaturile au sens. Daca mai adaugi un plot interesant, cateva replici bine plasate si pe Robert Downey Jr. si Val Kilmer, atunci o sa las la o parte orice si o sa vizionez filmul cu cea mai mare placere.

kiss kiss bang bang 001 500 404 05 09 07 Warner Bros Pictures Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Si exact asa am facut si cu Kiss kiss bang bang, un amestec de film de actiune si comedie neagra. Are de toate, inclusiv un narator plin de umor care ne tine companie de-a lungul povestii. Povestitorul nostru, si totodata personajul central, este Harry. Magician aspirant pe cand era copil, s-a apucat de jafuri la maturitate, jafuri care l-au adus, accidental, in atentia unor agenti de filme. Harry se trezeste in LA, in mijlocul unei petreceri luxoase si cu o viitoare cariera cinematografica in brate. Aici se reintalneste cu Harmony, prietena sa din copilarie, care se zbate sa devina o actrita faimoasa. Harry mai face cunostinta si cu Perry, un detectiv particular angajat sa-l pregateasca pe actorul aspirant pentru viitorul sau rol. Dar curand, devin martori la o crima in care era implicata si Harmony. Trezindu-se urmariti si amenintati, cei trei incearca sa rezolve misterul pentru a-si salva pielea.

kisskissbangbang Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Kiss kiss bang bang este un film sustinut in intregime de replici. Taioase, scurte si la obiect, si rostite cu nonsalanta, aceste replici constituie si sursa de umor principala a filmului. Fara ele, productia nu ar mai fi avut farmec si ar fi fost un film de actiune ca oricare altul. Nu putem ignora nici cadrele atragatoare si stilul aparte in care e filmat totul. Muzica contribuie la atmosfera deosebita si, desigur, prestatia actorilor este extraordinara.

Kiss kiss bang bang este un film obraznic, amuzant, dar care te tine in suspans si nu te plictiseste nici macar o secunda.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.