Cuaron, Depp şi Jolie vor lucra la The Tourist

5

În 2005, Jérôme Salle făcea Anthony Zimmer, un film francez, cu Sophie Marceau. De ceva timp încoace, oamenii de la Hollywood s-au gândit să facă şi varianta în limba engleză, pentru a-i scuti pe americani să mai citească subtitrarea.

Iniţial, au fost anunţaţi Charlize Theron şi Tom Cruise în rolurile principale. Mai apoi, Angelina Jolie şi Sam Worthington. Zilele trecute, însă, Worthington a anunţat că se retrage din proiect, fiind înlocuit cu Johnny Depp.

Nici în ceea ce priveşte numele regizorului nu s-a stabilit nimic sigur. Dacă, în octombrie, se ştia că Florian Henckel von Donnersmarck (câştigător al unui Oscar pentru The Lives of Others), acum producătorii vor să-l înlocuiască cu Alfonso Cuaron (Y Tu Mama Tambien), care n-a mai regizat nimic de la Children of Men, din 2006.

N-am văzut filmul original, însă trebuie că este destul de interesant, dacă atât Charlize Theron, Johnny Depp, Angelina Jolie, Tom Cruise şi Alfonso Cuaron s-au arătat dispuşi să se implice în acest proiect.

5 COMENTARII

  1. Superb!These are good news. A new project for J. Depp si mai mult dekt sigur e ceva interesant. Altfel nu se baga;)

  2. […] Știrea care spunea că Alfonso Cuaron va regiza un remake la acest film, iar în rolurile principale îi vom putea vedea pe Angelina Jolie și Johnny Depp mi-a stârnit curiozitatea și, cum tot n-aveam altceva de făcut, am ales să văd ce anume au găsit cu toții la filmul lui Jérôme Salle. Și acum, după ce l-am vizionat, mă întreb același lucru. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.