Y tu mama tambien (2001)

4

Iată un film la care n-ar fi recomandat să te uiţi împreună cu părinţii. Pentru astfel de momente poţi alege, întotdeauna, oricare din filmele cu Steve Martin. Y tu mama tambien se vizionează cel mai bine alături de prietena sau prietenul tău. Eventual, într-o seară de vară. Iar noaptea ta s-ar putea să nu se termine monoton şi nici prea repede. Filmul lui Alfonso Cuaron este o invitaţie la sinceritate, un bilet către o destinaţie necunoscută, o combinaţie de istorie şi sex. Personajele sale nu sunt altceva decât pretexte pentru a vorbi despre prietenie, adolescenţă şi ceea ce reprezintă Mexicul pentru regizor.

Povestea este destul de simplă: doi tineri, părăsiţi de iubite, se întâlnesc, la o petrecere, cu o femeie145843 ytumama l1 Y tu mama tambien (2001) ceva mai matură, dar foarte sexy. Aceştia, pentru a o impresiona, menţionează că, în vacanţă, vor petrece pe o plajă secretă, numită Boca del Cielo. Bineînţeles că habar n-aveau dacă o astfel de plajă există sau nu. Dar când Luisa le spune că ar dori să-i însoţească, nici prin gând nu le trece să o refuze. Iar din acest moment, cei doi adolescenţi, Tenoch şi Julio, încep o plimbare cu maşina prin Mexic, în căutarea unei plaje, având-o ca „invitată de onoare” pe Luisa Cortes, interpretată de Maribel Verdu, pe care ai mai putut-o vedea şi în El La17476 ytumama l 300x239 Y tu mama tambien (2001)berinto del Fauno, la care Cuaron a fost doar producător.

Download subtitrare “Y tu mama tambien” click aici.

După mult sex, certuri, despărţiri, finalul îi găseşte pe cei trei pe o plajă şi cu câteva lecţii despre viaţă, dragoste şi prietenie asimilate. Dacă ar fi să rezum, în doar câteva cuvinte, morala filmului, cel mai bine s-ar potrivi chiar vorbele Luisei, car spune la un moment-dat: „Viaţa este ca spuma mării, trebuie să te avânţi în ea!” De menţionat că Y Tu Mama Tambien, are în palmares o nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun scenariu original, şi două nominalizări la BAFTA: din nou, pentru cel mai bun scenariu original, dar şi pentru cel mai bun film străin.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

  1. […] Y tu mama tambien (2001) Dacă ar fi să rezum, în doar câteva cuvinte, morala filmului, cel mai bine s-ar potrivi chiar vorbele Luisei, car spune la un moment-dat: „Viaţa este ca spuma mării, trebuie să te avânţi în ea!” De menţionat că Y Tu Mama Tambien, …FilmeTari – http://www.filmetari.com […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.